Покров Четверг 16.05.24, 13:46
Сайт
Главная » 2012 » Август » 22
Вихованці школи-інтернату міста Кривий Ріг одержали перемогу в благодійному футбольному матчі в рамках фестивалю «Дитяча нова хвиля» в ЯлтіВихованці школи-інтернату міста Кривий Ріг одержали перемогу в благодійному футбольному матчі в рамках фестивалю «Дитяча нова хвиля» в Ялті. Матч відбувся між учасниками конкурсу та вихованцями школи-інтернату. Переможці були нагороджені кубком фестивалю «Дитяча нова хвиля».

Іван Ступак: «На Дніпропетровщині проводиться системна робота щодо забезпечення безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів» (фото)За дорученням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині у серпні проходить місячник з безпеки дорожнього руху. Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак перевірив організацію заходів у рамках проведення місячника в навчальних закладах Дніпропетровська. 

У Дніпропетровську на вулиці Набережна Заводська вже повністю влаштований нижній шар асфальтобетонного покриття (фото)У Дніпропетровську продовжуються ремонтні роботи проїжджої частини вулиці Набережна Заводська. На ділянці першого етапу капремонту довжиною 7 км від Старого мосту до Кайдацького мосту вже влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття. Про це повідомив голова постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко. Ця автомагістраль має стратегічне значення для обласного центру, адже є третьою частиною найдовшої у Європі набережної та з’єднує житлові масиви «Червоний камінь», «Комунар», «Парус» та підприємства, розташовані у цьому районі, з центральною частиною міста.

Медичні працівники з усіх міст та районів області зможуть отримувати відео-консультації спеціалістів перинатального центру по SkypeЗ метою підвищення якості надання перинатальної допомоги матерям та дітям на Дніпропетровщині із серпня 2012 року фахівці Дніпропетровського обласного перинатального центру надаватимуть відео-консультації своїм колегам з інших медичних закладів області  по Skype*.

На Дніпропетровщині розпочинається реалізація Проекту «Посилення контролю за поширенням туберкульозу» 17 серпня 2012 року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Проектом USAID «Посилення контролю за туберкульозом в Україні» та Дніпропетровською облдержадміністрацією. Метою Меморандуму є впровадження комплексних заходів з метою профілактики, раннього виявлення та лікування туберкульозу на Дніпропетровщині.

23 серпня 2012 року у приміщенні Державного архіву області відкриється документальна виставка «Україна – рух до незалежності»У рамках святкування 21-річниці незалежності України 23 серпня 2012 року о 10:00 у приміщенні Державного архіву Дніпропетровської області (м. Дніпропетровськ, вул. К.Лібкнехта 89) відкриється документальна виставка «Україна – рух до незалежності».
На виставці будуть представлені 74 кольорові фотокопії маловідомих архівних документів, газетні статті, плакати, листівки, фотографії із фондів центральних архівів України і Державного архіву Дніпропетровської області, що охоплюють період з XVІІ століття до сьогодення