Покров Четверг 16.05.24, 15:49
Сайт
Главная » 2012 » Август » 23
У Новомосковську спільноти об’єдналися для вирішення питань туберкульозу У Новомосковську у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» відбувся круглий стіл «Туберкульоз виліковний», у якому взяли участь представники влади, благодійних організацій, ЗМІ, лікарі-фтизіатри та громадські активісти. Вони об’єдналися для визначення напрямків подальшої роботи щодо вчасного виявлення та якісного лікування туберкульозу.

Губернатор Олександр Вілкул привітав жителів Дніпропетровщини з Днем Державного Прапору та 21-ю річницею Незалежності України (фото)Святкування головних державних свят – Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України – на Дніпропетровщині в усіх населених пунктах розпочалось 23 серпня 2012 року з урочистого підняття Державного Прапора України. Головну урочисту церемонію підняття Державного Прапора, що пройшла на площі біля  облдержадміністрації, очолив губернатор Олександр Вілкул. Також цього дня в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбулось обласне урочисте зібрання з нагоди 21-ї річниці Незалежності України.

У Дніпропетровській обласній клінічній офтальмологічній лікарні у 25 разів прискорилася швидкість діагностування пацієнтів (фото)За підтримки губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровська обласна клінічна офтальмологічна лікарня протягом 2010-2012 років отримала нове високотехнологічне діагностичне обладнання вартістю близько 3 млн грн. Воно дозволило суттєво прискорити швидкість діагностування пацієнтів лікарні та підвищити якість надання медичних послуг людям із захворюваннями очей