Покров Четверг 16.05.24, 13:16
Сайт
Главная » 2012 » Август » 24
Віктор Янукович відзначив державними нагородами жителів ДніпропетровщиниЗа значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 21-ї річниці незалежності України Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами жителів Дніпропетровщини. Відповідний Указ № 500/2012 від 24 серпня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України. Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул привітав нагороджених з високими досягненнями та почесними відзнаками.

Віктор Янукович присвоїв почесне звання Герой України Михайлу Короленку - голові правління АТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат»За визначний особистий внесок у розвиток вітчизняного гірничо-металургійного комплексу, впровадження сучасних технологій у виробництво, багаторічну самовіддану працю Президент України Віктор Янукович присвоїв звання «Герой України» з врученням ордена Держави Михайлу КОРОЛЕНКУ - голові правління акціонерного товариства «Південний гірничо-збагачувальний комбінат». Відповідний Указ № 490/2012 від 24 серпня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України.

З нагоди 21-ої річниці незалежності України Президент України Віктор Янукович присвоїв почесні звання жителям ДніпропетровщиниЗа значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 21-ї річниці незалежності України Президент України Віктор Янукович присвоїв почесні звання жителям Дніпропетровщини. Відповідний Указ № 500/2012 від 24 серпня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України. Губернатор Дніпропетровської області привітав нагороджених з високими досягненнями та почесним званням.

Звернення Президента до Українського народу з нагоди Дня НезалежностіУсього за два десятиліття ми зуміли розбудувати власну державу. Завдяки патріотизму попередніх поколінь, завзяттю творців української державності ми довели, що можемо бути господарями на своїй землі, гідно відповідати на внутрішні та зовнішні виклики.