Покров Четверг 16.05.24, 22:52
Сайт
Главная » 2012 » Август » 28
За 10 місяців роботи учбово-методичного центру з питань загальної практики-сімейної медицини тут пройшли навчання 176 сімейних лікарів(фото)У жовтні 2011 року на базі Підгородненської амбулаторії було відкрито перший на Дніпропетровщині навчально-методичний центр з питань загальної практики-сімейної медицини, де сімейні лікарі проходять навчання та перекваліфікацію, освоюють практичні навички роботи з пацієнтами. Протягом 2011-2012 років навчання у тренінговому центрі пройшли 176 осіб.

Вперше за останні 30 років у Дніпропетровську розпочався комплексний ремонт проспекту Кірова (фото)У рамках губернаторського проекту з покращення якості доріг у Дніпропетровську вперше за останні 30 років розпочався комплексний ремонт проспекту Кірова. Ініціатором проведення ремонту цієї міської дороги виступив Олександр Момот - депутат обласної ради, начальник державного підприємства «Придніпровська залізниця». Ремонтні роботи будуть проведені у два етапи. Перший етап (створення сучасного дорожнього покриття) завершиться вже цього року наприкінці осені, другий (комплексний благоустрій прилеглих територій) – буде проведений у наступному році.

Губернатор Олександр Вілкул взяв участь у святковому богослужінні у Свято-Успенському храміУ церковне свято Успіння Пресвятої Богородиці виповнюється 215 років із дня освячення та заснування Свято-Успенського храму – першого кафедрального собору Дніпропетровська. З цієї нагоди у храмі відбулося святкове богослужіння, яке очолив керуючий Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви Митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней.