Покров Четверг 16.05.24, 06:55
Сайт
Главная » 2012 » Август » 29
У Павлограді рівень захворюваності на туберкульоз знизився на 13%У Павлограді у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» відбувся круглий стіл «Туберкульоз виліковний», у якому взяли участь представники влади, благодійних організацій, ЗМІ, лікарі-фтизіатри та громадські активісти. Під час зустрічі учасники круглого столу розглянули особливості функціонування фтизіатричної служби у Павлограді, а також визначили напрямки подальшої роботи щодо вчасного виявлення та якісного лікування туберкульозу.

Сьогодні відбудеться урочисте відкриття ХІV літніх Паралімпійських ігор у Лондоні, в яких візьмуть участь 32 спортсмени ДніпропетровщиниСьогодні відбудеться урочисте відкриття ХІV літніх Паралімпійських ігор у Лондоні, в яких візьмуть участь 32 спортсмени Дніпропетровщини. Пряма трансляція проходитиме на Першому національному каналі о 21:30. За дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула на сайті облдержадміністрації створена сторінка «Лондон 2012».

Олександр Вілкул: «Роботи з будівництва нового мосту через річку Вовча у Павлограді виконано на 30%»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну робочу нараду щодо будівництва нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград. Будівельна готовність об’єкту становить 30%. Новий міст удвічі збільшить пропускну спроможність діючого мостового переїзду. Наразі завершені роботи зі зняття асфальтобетонного покриття, повністю демонтовано старі залізобетонні та сталеві конструкції, виконані роботи з укріплення ґрунту, ведуться  підготовчі роботи до встановлення буро-набивних паль, замовлені і виготовляються елементи залізобетонних конструкцій нового мосту.

Розпочата наймасштабніша в Україні та всій Європі реставрація пам’ятки архітектури XVIII століття – Свято-Троїцького собору у НовомосковськуЗа ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула розпочата наймасштабніша в Україні та всій Європі реставрація дерев’яної пам’ятки архітектури XVIII століття – Свято-Троїцького собору у Новомосковську. Реконструкція розпочалися з освячення робіт Єпископом Новомосковським Євлогієм. 

Олександр Вілкул: «За підтримки обласної влади у Новомосковську розпочалась реконструкція центральної площі» (фото)В рамках губернаторської програми  Олександра Вілкула з благоустрою міст та районів Дніпропетровщини розпочалась реконструкція центральної площі Новомосковська. Наразі вже триває перший етап робіт, який передбачає ремонт частини площі від меморіалу Слави до вул. Радянської. На цьому етапі виконується капітальний ремонт асфальтного покриття, влаштування нових бордюрів, ремонт тротуару. Фінансування здійснюється за рахунок обласного бюджету.