Покров Четверг 16.05.24, 16:12
Сайт
Главная » 2012 » Август » 30
Завдяки новому обладнанню шахт, яке впроваджує «ДТЕК Павлоградвугілля», середньодобові показники видобутку вугілля зростають в 2-3 разиГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо модернізації та впровадження нових сучасних технологій виробництва на шахтах Західного Донбасу. Нарада пройшла на базі шахти «Західно-Донбаська» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» у місті Тернівка. В ній узяли участь заступники губернатора та керівники профільних управлінь облдержадміністрації, керівництво міста Тернівка, керівництво ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та керівники структурних підрозділів цього вугледобувного підприємства.

Тернівський професійний гірничий ліцей – приклад успішної модернізації системи професійно-технічної освіти Дніпропетровщини (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо модернізації системи професійно-технічної освіти області. Нарада пройшла на базі Тернівського професійного гірничого ліцею, який проводить підготовку і перепідготовку працівників вугільної промисловості Дніпропетровщини.

Тернівка отримала у 2012 році 2 нових сучасних патрульних автомобілі та почало впроваджувати систему відеоспостереження (фото)З метою підвищення громадської безпеки та громадського правопорядку у рамках регіонального губернаторського проекту «Безпечне місто» у липні 2012 року місто Тернівка отримало два сучасних патрульних автомобілі "Ssang Yong Action” - для чергової частини та для патрульно-постової служби міліції.