Покров Четверг 16.05.24, 05:38
Сайт
Главная » 2012 » Август » 31
Дніпропетровщина здобула першу медаль на ХІV літніх Паралімпійських іграх в ЛондоніДніпропетровщина здобула першу медаль на ХІV літніх Паралімпійських іграх в Лондоні. Зокрема, спортсменка нашого регіону – Соловйова Лідія – виборола бронзову винагороду з пауерліфтингу у ваговій категорії 44кг піднявши вагу 100кг (перше місце – Нігерія, друге – Турція). Губернатор Олександр Вілкул привітав спортсменку з винагородою.

У Павлоградській міській лікарні № 4 на новому комп'ютерному томографі вже пройшли діагностику близько 1000 пацієнтівУ лютому 2012 року за підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула Павлоградська міська лікарня № 4 отримала  комп'ютерний томограф. Наразі за допомогою сучасного обладнання безкоштовну  діагностику вже пройшли  близько 1000 мешканців Павлограда та прилеглих районів.

Олександр Вілкул відзначив основні позитивні зміни на Дніпропетровщині за підсумками серпня 2012 року Серпень 2012 року ознаменувався для Дніпропетровщини низкою вагомих успіхів. Про це сказав губернатор Олександр Вілкул під час колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, що пройшла в місті Тернівка за участю Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.

Анатолій Близнюк високо оцінив темпи модернізації транспортної інфраструктури та дорожнього будівництва на ДніпропетровщиніПро це Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка повідомив за підсумками наради щодо будівництва нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград. Виїзна нарада пройшла у рамках робочого візиту Анатолія Близнюка до Дніпропетровської області.

Для реалізації проектів розвитку міста Тернівка у 2010-2012 роках з обласного та державного бюджетів виділено понад 10 млн грнЗа ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула понад 10 млн грн протягом 2010-2012 років було спрямовано на розвиток Тернівки з обласного та державного бюджетів. Завдяки цьому в місті реалізована низка проектів з ремонту житлового фонду, модернізації об’єктів ЖКГ, проведено ремонти у лікарнях та інше. Зокрема, цього року вдвічі збільшено фінансування робіт з поточного та капітального ремонтів доріг у місті.

Міста Дніпропетровськ, Нікополь, Тернівка та село Чумаки Дніпропетровського району визначені кращими населеними пунктами з благоустроюДо Дня незалежності України та з нагоди 80-річчя Дніпропетровщини в області проведено щорічний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку». За його підсумками кращими населеними пунктами з благоустрою визначені міста Дніпропетровськ, Нікополь, Тернівка та село Чумаки Дніпропетровського району.

На Дніпропетровщині обсяг промислового виробництва зріс на 4,1%, а середньомісячна зарплата – на 13%, і склала 3260 гривеньЗ початку року на Дніпропетровщині перевищено середні по Україні показники зростання промислового виробництва та реалізованих послуг, а також показники розміру середньомісячної зарплатні. Активно продовжується робота з легалізації трудових відносин, створення нових робочих місць та забезпечення соціальних гарантій. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул на засіданні колегії облдержадміністрації.

Олександр Вілкул відзначив основні позитивні зміни на Дніпропетровщині за підсумками серпня 2012 року (фото)Серпень 2012 року ознаменувався для Дніпропетровщини низкою вагомих успіхів. Про це сказав губернатор Олександр Вілкул під час колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, що пройшла в місті Тернівка за участю Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.