Покров Пятница 17.05.24, 02:05
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 01
Олександр Вілкул: «Новий навчальний рік на Дніпропетровщині розпочато відкриттям трьох нових шкіл»Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровській області вперше за останні 10 років відкрито три нові школи. Зокрема, дві сучасні сільські школи збудовано в Піщанці Новомосковського району та Михайлівці Синельниківського району. Третю школу відкрито в обласному дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» Новомосковського району. Ці три навчальні заклади розраховані на 921 учня.

На Дніпропетровщині в обласному дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» відкрито сучасну триповерхову школу (фото)У Дніпропетровському «Артеці» – обласному дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» відкрито сучасну триповерхову школу. Заклад оснащений інтерактивними дошками, мультимедійною системою та комп’ютерною технікою. Діти навчатимуться за програмою загальноосвітньої середньої школи з 2 по 11 клас. На урочистій лінійці взяли участь близько 200 дітей, які приїхали навчатися, відпочивати та оздоровлюватися з усієї Дніпропетровщини.

Губернатор Олександр Вілкул відкрив нову школу в селі Михайлівка Синельниківського району Дніпропетровської області (фото)Губернатор Олександр Вілкул відкрив нову школу в селі Михайлівка Синельниківського району Дніпропетровської області. Тепер школярі з Михайлівки і сусідніх сіл Василівки та Павлівки будуть навчатися в комфортних умовах в одну зміну, а не в дві, як було раніше за старої школи. Олександр Вілкул подарував школі сертифікати на новий комп’ютерний клас та дитячий майданчик. У церемонії відкриття закладу також взяв участь народний депутат України Юрій Самойленко.

У селі Піщанка Новомосковського району Олександр Вілкул відкрив нову найсучаснішу школу (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул у селі Піщанка Новомосковського району відкрив нову школу – найсучаснішу й одну з найбільших сільських шкіл Дніпропетровщини. Нова триповерхова школа загальною площею понад 4,5 тис квадратних метрів розрахована на 525 учнів і складається з 24 просторих класних кімнат