Покров Четверг 16.05.24, 15:02
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 03
На Дніпропетровщині підбито підсумки місячника з безпеки дорожнього рухуЗ 1 до 31 серпня 2012 року за дорученням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині проходив місячник з безпеки дорожнього руху.  31 серпня 2012 року, в облдержадміністрації пройшло засідання круглого столу «Підсумки проведення на території Дніпропетровської області місячника з безпеки дорожнього руху. Правила поведінки на дорозі».

В усіх школах Дніпропетровської області пройшов Єдиний урок «Дніпропетровщина – моя рідна земля» На початку нового навчального року в усіх школах Дніпропетровської області пройшов Єдиний урок «Дніпропетровщина – моя рідна земля». Він присвячений ознайомленню учнів з історією, культурою, мистецтвом, видатними постатями, які прославили область на всю країну та світ, а також сучасними досягненнями регіону.

У Криворізькому міжрайонному перинатальному центрі за вісім місяців роботи з моменту відкриття відбулося більш ніж 2 тис пологів (фото)Міжрайонний перинатальний центр у м.Кривий Ріг був відкритий у грудні 2011 року. Це був перший у Дніпропетровській області медичний заклад, що надає високоякісну перинатальну допомогу матерям та дітям.  З моменту його відкриття тут було проведено більш ніж 2 тис пологів, з них 1300 – це жінки зі складним перебігом вагітності.