Покров Пятница 17.05.24, 01:16
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 04
Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив 30 нетбуків Нікопольській середній школі № 23 (фото)У рамках реалізації регіональної програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів нараду в Нікопольській середній школі № 23 щодо впровадження нових інформаційних технологій у навчальний процес. Губернатор зазначив, що всі школи Дніпропетровської області стовідсотково забезпечено комп’ютерами. При цьому постійно оновлюється матеріально-технічна база навчальних закладів. Зокрема, за два з половиною роки школи регіону отримали понад дві з половиною тисячі нових комп’ютерів

До кінця 2012 року у Нікополі буде відкрито новий сучасний дитсадок на 160 місць та 10 додаткових груп у діючих закладахЗа завданням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула до кінця поточного року у Нікополі буде реконструйовано й відкрито дитячий садок № 39 «Перлинка», який не працював 16 років. Після відкриття закладу та 10 додаткових груп у діючих дитячих садочках всі дошкільнята міста будуть забезпечені місцями в дитсадках. «Перлинка» прийме 160 вихованців. Загалом у 2011-2012 роках у Нікополі було відкрито дитячий садок № 27 «Ромашка» на 90 місць та створено 6 додаткових груп у діючих дошкільних закладах. 

На Дніпропетровщині у 2012 році службове житло отримає 71 медичний працівникЗ початку 2012 року у місті Новомосковську, Магдалинівському та Новомосковському районах житлом були забезпечені 20 медичних працівників. Ще 51 медпрацівник отримає службове житло до кінця поточного року в Кривому Розі, Нікополі, а також П’ятихатському та Царичанському районах.

До кінця 2012 року буде здано в експлуатацію новий 5-поверховий житловий будинок в Марганці на 30 квартир (фото)За підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула до кінця 2012 року буде добудовано і здано в експлуатацію 5-поверховий житловий будинок в Марганці по вулиці Бульварній, 29 Б на 30 квартир, які буде надано безкоштовно лікарям та вчителям, а також жителям Марганця, які відносяться до пільгових категорій населення. 

У день міста у Марганці після капітальної реконструкції буде відкрито вул. Київську – одну з головних міських вулиць (фото)У день міста (15 вересня) у Марганці після капітальної реконструкції буде відкрито вул. Київську – одну з головних міських вулиць. Капітальний ремонт вул. Київської, якою щодня проходить 80 % міського транспорту, не проводився майже чверть століття (з 1989 року). За ініціативи губернатора Олександра Вілкула у 2011 році розпочато її реконструкцію. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо завершення реконструкції вул. Київської у м. Марганці.

За підсумками п’яти днів змагань 9 спортсменів Дніпропетровщини стали медалістами XIV літніх Паралімпійських ігор у ЛондоніЗа підсумками п’яти днів змагань 9 спортсменів Дніпропетровщини стали медалістами XIV літніх Паралімпійських ігор у Лондоні. Зокрема, володарями золотих медалей стали Юрій Царук у змаганнях з легкої атлетики в бігу на 100 м, Алла Лисенко у змаганнях з академічного веслування (одиночка). Срібну медаль здобула Інна Стрижак у змаганнях з легкої атлетики зі стрибків у довжину.

Губернатор Олександр Вілкул вручив 19 найсучасніших човнів провідним спортсменам Дніпропетровщини з академічного веслування (фото)Для забезпечення якісної підготовки спортсменів Дніпропетровщини до участі у ХХХI Олімпійських іграх, що відбудуться в 2016 року в Ріо-де-Жанейро, та до Всеукраїнських і міжнародних змагань губернатор Олександр Вілкул вручив 19 сучасних човнів фірми «Емпахер» провідним спортсменам Дніпропетровщини з академічного веслування. На їх придбання було виділено 2,4 млн грн. В урочистостях взяли участь близько ста спортсменів та тренерів Дніпропетровщини.