Покров Четверг 16.05.24, 15:56
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 05
У Дніпропетровському клінічному центрі кардіології та кардіохірургії впроваджені найсучасніші методики діагностики та лікування (фото)У Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії застосовуються найсучасніші методи діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Завдяки високому професіоналізму фахівців та новому сучасному обладнанню, яким під керівництвом губернатора Олександра Вілкула оснащується центр, тут проводять найскладніші операції з відновлення роботи серця.

Спортсменка Дніпропетровщини Оксана Ботурчук – срібний призер ПаралімпіадиСпортсменка Дніпропетровщини Оксана Ботурчук – срібний призер ХІV літніх Паралімпійських ігор в Лондоні. Вона здобула срібну медаль у бігу на дистанції 400 м, поступившись лише 0,3 секунди французькій спортсменці. Для Оксани Ботурчук це вже друга медаль на ХІV Паралімпійських іграх (першу бронзу вона здобула з бігу на дистанції 100 м). Загалом за підсумками шести днів Паралімпіади спортсмени Дніпропетровської області здобули 10 медалей. 

ЧДО. 11 тур. «Авангард» выходит на 2-е местоФК «Скорук» (Томаковка) — «Днепр-2″ – 2:0 Голы: Багнюк, 38 – с пен.; Давыденко, 81. Томаковские футболисты очень серьезно настроились на игру с «Днепром-2». Подопечные Александра Степанова не оставили молодым днепропетровским футболистам шансов на положительный исход матча, победив уверенно со счетом 2:0.

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 25 заяв про злочини та подіїЗа період часу з 27.08.2012 року до 01.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 25 заяв  про злочини та події. Серед таких: 10 крадіжок, 3 фактів пошкодження майна, 4 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 35 протоколів.

Вячеслав Задорожний відкрив у сел. Ілліча Кривого Рогу навчально-виховний комплекс «садочок-школа» (фото)За дорученням губернатора Олександра Вілкула його перший заступник Вячеслав Задорожний в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» відкрив у сел. Ілліча Дзержинського району Кривого Рогу навчально-виховний комплекс «садочок-школа» на базі СЗШ № 18.