Покров Четверг 16.05.24, 09:18
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 07
Між Дніпропетровською облдержадміністрацією та Міністерством закордонних справ України підписано перший в Україні Меморандум (фото)Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провели спільну нараду присвячену розвитку експортного потенціалу Дніпропетровщини. У рамках наради Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко та голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул підписали перший в Україні Меморандум про співробітництво щодо підтримки вітчизняного експорту.

На Дніпропетровщині відзначать Всесвітній день надання першої медичної допомогиТрадиційно у другу суботу вересня за ініціативи Міжнародних рухів Червоного Хреста та Червоного Півмісяця відзначається Всесвітній день надання першої медичної допомоги. З цього приводу протягом наступного тижня на Дніпропетровщині відбудеться ряд заходів для учнів та студентів області щодо надання невідкладної допомоги.

Янукович назвав Дніпропетровську область лідером з підвищення якості медичних послуг (фото)Президент України Віктор Янукович назвав Дніпропетровську область лідером по підвищенню якості медичних послуг.
Згідно з планом економічних реформ Президента України із 1 січня 2012 року в Україні розпочався процес модернізації охорони здоров'я. Першими пілотними регіонами були обрані Донецька, Дніпропетровська, Вінницька області та місто Київ.

Дніпропетровщина підписала меморандуму з реалізації п’яти великих інвестиційних проектів вартістю понад 350 млн доларів США (фото)У рамках міжнародного форуму «Інвестиційна хвиля 2012», який проходить сьогодні  в Дніпропетровській області з ініціативи губернатора Олександра Вілкула та за участю міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка, Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство (DIA) підписало 5 меморандумів щодо реалізації в області великих інвестиційних проектів.

Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко відкрили міжнародний бізнес-форум «Інвестиційна хвиля 2012», який проходить на Дніпропетровщині(фото)Форум проходить з ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула за участі Міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка. Мета форуму – розкриття інвестиційного потенціалу України та Дніпропетровщини, презентація реальних пропозицій щодо інвестування в  Дніпропетровський регіон та встановлення прямих ділових контактів між бізнес-структурами Дніпропетровської області й бізнес-структурами інших країн Європи й світу.

Спортсмен Дніпропетровщини Юрій Царук став Паралімпійським чемпіоном з легкої атлетики на дистанції 200 м та встановив новий рекорд світуВосьмий день ХІV літніх Паралімпійських ігор в Лондоні приніс Дніпропетровщині ще дві медалі та новий рекорд світу в легкій атлетиці. Зокрема, Юрій Царук став Паралімпійським чемпіоном з легкої атлетики на дистанції 200 м та встановив новий рекорд світу (25.89). Інна Стрижак здобула бронзову нагороду, подолавши дистанцію 200 м з особистим рекордом (28.18). Губернатор Олександр Вілкул привітав спортсменів.

На Дніпропетровщині з робочою поїздкою перебуває Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко7-8 вересня на Дніпропетровщині з робочою поїздкою перебуватиме Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко. У рамках робочої поїздки відбудеться зустріч Міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка та голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Вілкула.

Понад 200 молодих людей Дніпропетровщини взяли участь у святковому майстер-класі «Вальс для молоді»8 вересня 2012 року місто Дніпропетровськ святкує свій 236 день народження. В обласному центрі протягом тижня проходять урочисті заходи та акції. Зокрема, 5 вересня 2012 року в Дніпропетровську відбувся святковий майстер-клас «Вальс для молоді». У заході взяли участь понад 200 молодих людей Дніпропетровщини, в тому числі активісти «Товариства німецької молоді «Данпарштадт». 

8 вересня 2012 року відбудеться презентація «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення»За підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула та Дніпропетровського міського голови Івана Куліченка з нагоди святкування Дня міста 8 вересня 2012 року з 11:00 до 15:00 у парку ім. Лазаря Глоби (східна частина парку) проходитиме презентація «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення». У заході візьме участь 21 бібліотека міст і районів області.