Покров Пятница 17.05.24, 00:22
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 08
У Дніпропетровську на Театральній площі просто неба відбувся вечір класичної музики – святкова шоу-програма «Рідна земля, Україна»У рамках святкування Дня міста в улюблених куточках відпочинку жителів Дніпропетровська пройшла низка спортивних, розважальних і культурно-мистецьких заходів для дітей, молоді та дорослих. Зокрема, на Театральній площі відбувся вечір класичної музики – святкова шоу-програма «Рідна земля, Україна» за участі соліста Маріїнського театру (м. Санкт-Петербург), заслуженого артиста України Віктора Луцюка. Переглянули концерт губернатор Олександр Вілкул, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, а також близько тисячі жителів та гостей міста.

У Дніпропетровську в рамках святкування Дня міста пройшов парад кращих молодіжних творчих колективівУ Дніпропетровську в рамках святкування Дня міста відбувся ряд культурно-розважальних заходів для жителів та гостей області. Зокрема, набережною від Цирку до Мерефо-Херсонського мосту пройшов театралізований парад кращих творчих колективів дитячих музичних та спортивних шкіл міста, самодіяльних театрів, центрів позашкільної роботи та будинків культури. Учасників параду привітали губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко.

У День міста Дніпропетровська у Молодіжному парку відпочинку та дозвілля сучасний стадіон та скейт-майданчикДо Дня міста та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Дніпропетровську завершено перший етап реконструкції Молодіжного парку відпочинку та дозвілля. Цього дня губернатор Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод та міський голова Іван Куліченко відкрили у Молодіжному парку сучасний стадіон та скейт-майданчик.

У Дніпропетровську до Дня міста губернатор Олександр Вілкул відкрив нову площу імені 80-річчя Дніпропетровської областіУ Дніпропетровську до Дня міста губернатор Олександр Вілкул відкрив нову площу імені 80-річчя Дніпропетровської області. Площа об’єднала славну історію регіону, сучасні перемоги та майбутнє нашої області. На площі встановлено 8 стел, на яких розміщено 47 бронзових зображень. Із них 27 елементів – це меморіальні дошки про знакові історичні події області та міста, 15 - барельєфи видатних особистостей, які прославили наш регіон на всю Україну і світ

На Дніпропетровщині відбувся вперше поза межами ЄС міжнародний міжрегіональний форум співробітництва у рамках «Східного партнерства ЄС»У ньому взяли участь губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, генеральний секретар Асамблеї Європейських Регіонів Паскаль Гьорген, генеральний консул Федеративної Республіки Німеччини в Донецьку – Клаус Ціллікенс, генеральний консул Республіки Польща у Харкові – Ян Гранат, генеральний консул Республіки Білорусь Валентин Філіпчік, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, віце-маршалок сеймику воєводства Нижня Сілезія (Республіка Польща) Єжи Тутай, українські та закордонні експерти, представники регіональної та місцевої влади, бізнесу та громадянських організацій України, країн ЄС та країн-учасниць «Східного партнерства ЄС».

Губернатор та Костянтин Грищенко взяли участь у церемонії урочистого відкриття свята з нагоди Дня міста Дніпропетровська (фото)В урочистому відкритті свята та церемонії покладання квітів до пам’ятника Олександру Полю також взяли участь генеральний секретар Асамблеї Європейських Регіонів Паскаль Гьорген, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, керівники силових структур, іноземні делегації та почесні гості.