Покров Четверг 16.05.24, 06:58
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 11
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 25 заяв про злочини та подіїЗа період часу з 02.09.2012 року до 09.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 25 заяв  про злочини та події. Серед таких: 4 крадіжок, 1 грабіж, 3 шахрайства, 4 фактів пошкодження майна, 3 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 35 протоколів.
Коротко про деякі з них  03.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ надійшло повідомлення про те, що в період часу з 15-00 до 16-00 години невстановлена особа скоїла крадіжку мопеда «Леопард» темно-зеленого кольору.

Олександр Вілкул: «До кінця року Дніпропетровщина презентує свій інвестиційний потенціал у Франції, Японії та Литві»До кінця року Дніпропетровщина презентує свій інвестиційний потенціал у Франції, Японії та Литві. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради з розвитку реального сектору економіки, яка пройшла на Дніпропетровщині під головуванням Президента України Віктора Януковича.

За 2,5 роки загальна сума коштів, направлених на реалізацію екологічних проектів, склала 2,5 млрд грнЗа 2,5 роки загальна сума коштів, направлених підприємствами Дніпропетровщини на реалізацію екологічних проектів, склала 2,5 млрд грн. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради з розвитку реального сектору економіки, яка пройшла на Дніпропетровщині під головуванням Президента України Віктора Януковича.


На підприємствах ГМК Дніпропетровської області реалізуються проекти, вартістю понад 36 млрд грнВ рамках Комплексної стратегії розвитку регіону на підприємствах гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровської області реалізуються проекти, спрямовані на модернізацію, підвищення ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції. Їх вартість – 36,2 млрд грн.

За рівнем сплати відрахувань Дніпропетровщина займає лідируючі позиції в країніЗа рівнем сплати відрахувань Дніпропетровщина займає лідируючі позиції в країні. Зокрема, за сім місяців 2012 року регіон вже сплатив 20,9 млрд грн податків та зборів. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради з розвитку реального сектору економіки, яку провів Президент України Віктор Янукович. 

Олександр Вілкул: «Пакет замовлень «ПІВДЕНМАШУ» до 2015 року сягнув 1,3 млрд дол США»Пакет замовлень «ПІВДЕНМАШУ» до 2015 року сягнув 1,3 млрд дол США. Про це Президенту України Віктору Януковичу доповів губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час наради з розвитку реального сектору економіки, яка пройшла на базі державного підприємства «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод імені Олександра Макарова».

Віктор Янукович ввів в експлуатацію перший в Україні та СНД високотехнологічний завод з безвідходної переробки використаних акумуляторівПрезидент України Віктор Янукович у Дніпропетровську ввів в експлуатацію перший в Україні та СНД сучасний високотехнологічний завод з безвідходної переробки використаних акумуляторних батарей ТОВ «Рекуперація свинцю» Міжнародної науково-промислової корпорації «ВЕСТА». Виробничі потужності заводу складають близько 3,5 млн одиниць використаних акумуляторів на рік. Вартість проекту складає 775 млн грн.

Президент України Віктор Янукович з робочим візитом прибув у Дніпропетровську область (фото)Президент України Віктор Янукович з робочим візитом прибув у Дніпропетровську область. В аеропорту його зустрічали голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, начальник Головного управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області Володимир Верхогляд, начальник Головного управління МВС України у Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник Дніпропетровського гарнізону, командир 6-го гвардійського армійського корпусу Руслан Хомчак. 

У Дніпропетровську в амбулаторіях сімейної медицини до кінця вересня завершать виконання поточних ремонтів, до кінця року – капітальнихУ рамках модернізації охорони здоров`я в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини Дніпропетровська добігають кінця ремонтні роботи.  Так, до кінця вересня 2012 року будуть завершені поточні ремонти амбулаторій та до кінця року – капітальні. Всього у 2012 році на ремонти приміщень 12 Центрів первинної медико-санітарної допомоги було виділено 9 млн грн.