Покров Четверг 16.05.24, 22:55
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 12
В обласному центрі екстреної медицини та медицини катастроф провели практичне заняття з надання першої медичної допомоги (фото)У рамках Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги студенти Дніпропетровського будівельного професійно-технічного училища №6 відвідали обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф. Студентам продемонстрували роботу служби швидкої медичної допомоги та навчили основаним правилам надання першої допомоги.

Понад 4 тис дітей Дніпропетровщини взяли участь у шостому регіональному благодійному фестивалі «Мама+Я» (фото)Понад 4 тис дітей Дніпропетровщини взяли участь у шостому регіональному благодійному фестивалі «Мама+Я». Серед учасників заходу – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках, інтернатах, а також діти з прийомних родин, дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ) та діти, які перебувають під опікою. Фестиваль пройшов у рамках регіонального проекту «Родина для дитини», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом.

Дніпродзержинськ на 100% готовий до роботи в новому опалювальному сезоні (фото)У Дніпродзержинську всі об’єкти ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери на 100% готові до роботи в новому опалювальному сезоні. Про це доповів Дніпродзержинський міський голова Станіслав Сафронов губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу під час виїзної наради керівника області щодо підготовки теплового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період.

Олександр Вілкул: «Реконструкція проспекту Ювілейний у Дніпродзержинську виконана на 80 % (фото)У 2012 році першим заступником міського голови Дніпродзержинська Костянтином Гузенко була розроблена комплексна програма реконструкції доріг у місті. Цього ж року обласна влада виділила рекордну суму на ці роботи – 40 млн грн. Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та Костянтин Гузенко провели нараду щодо стану ремонту доріг у Дніпродзержинську. Нарада пройшла на одній із ключових транспортних артерій міста – проспекті Ювілейному, який реконструюється вперше за 15 років. Наразі роботи з реконструкції проспекту виконані на 80 %.

Дніпропетровщина зайняла перше місце серед регіонів України за кількістю медалей, здобутих на ХІV літніх Паралімпійських іграх (фото)Дніпропетровська область зайняла перше місце серед регіонів України за кількістю медалей, здобутих на ХІV літніх Паралімпійських іграх. Сьогодні наші спортсмени – чемпіони, призери та учасники Паралімпіади прибули на рідну Дніпропетровщину. В аеропорту наших земляків зустрічали заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, перший заступник Дніпропетровського міського голови Анатолій Крупський, начальник управління у справах фізичної культури та спорту Олександр Пшеничников, а також представники фізкультурно-спортивного активу області, батьки та рідні спортсменів.