Покров Четверг 16.05.24, 09:15
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 14
На Дніпропетровщині в кінці вересня 2012 року пройде фестиваль толерантностіНа Дніпропетровщині в кінці вересня 2012 року пройде фестиваль толерантності, на якому представники національних громад області презентують свої національні культури: народні звичаї, національні танці й пісні. Про це повідомила начальник управління у справах сім'ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації Лілія Ковальова на засіданні круглого столу з питань міжнаціональної толерантності, що пройшло за участі представників молодіжних організацій національно-культурних громад регіону.

Олександр Вілкул привітав працівників лісового господарства Дніпропетровщини з їх професійним святом (фото)Традиційно у третю неділю вересня працівники лісового господарства відзначають своє професійне свято. У Дніпропетровській області працівників лісу від імені Олександра Вілкула привітав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Любович. Кращим працівникам лісу вручили грамоти та відзнаки за заслуги у професійній діяльності. У заході взяли участь керівництво області та районів Дніпропетровщини.

У Дніпропетровському обласному центрі планування сім’ї застосовуються сучасні методики діагностики та лікування безпліддя (фото)Завдяки впровадженню сучасних методик діагностики та лікування безпліддя у Дніпропетровському обласному центрі планування сім’ї та репродукції людини більш ніж 5,6 тис сімей вже стали батьками.
«У Дніпропетровському обласному центрі планування сім'ї та репродукції людини використовуються нові сучасні методики для якісного лікування пацієнтів різної вікової категорії.