Покров Четверг 16.05.24, 08:24
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 18
Губернатор Олександр Вілкул привітав спортсменів Дніпропетровщини з перемогами на чемпіонаті Європи з академічного веслуванняСпортсменки Дніпропетровщини здобули блискучу перемогу на чемпіонаті Європи з академічного веслування серед жіночих екіпажів парної четвірки. Змагання проходили з 14 по 16 вересня 2012 року в м. Варезе (Італія). Нагадаємо, наша жіноча парна четвірка є абсолютними переможцями всіх найпрестижніших змагань 2012 року. Зокрема, спортсменки нашого регіону є чемпіонами ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні, переможцями Кубку світу, а тепер й чемпіонату Європи.

За підсумками першого півріччя 2012 року Дніпропетровська область стала лідером в категорії «Захист прав дитини»Згідно з оперативною інформацією Кабінету Міністрів України за підсумками першого півріччя 2012 року Дніпропетровська область стала лідером серед регіонів України в категорії «Захист прав дитини». Про це сказав Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко під час прес-конференції, яка пройшла за підсумками обласної наради щодо розвитку сімейних форм виховання у Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині відбувся перший Український симпозіум з біомеханіки опорно-рухової системиНа Дніпропетровщині на базі Дніпропетровської державної медичної академії  за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбувся перший Український симпозіум з біомеханіки опорно-рухової системи. Мета заходу – об`єднання зусиль українських біомеханічних шкіл для пошуку нових шляхів розвитку галузі ортопедії та травматології.

На Дніпропетровщині до кінця 2012 року буде прийнята регіональна програма щодо забезпечення житлом дітей-сирітНа Дніпропетровщині до кінця 2012 року буде прийнята регіональна програма щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2012-2015 роки. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час обласної наради щодо розвитку усиновлення та сімейних форм виховання на Дніпропетровщині. Під час наради були підбиті підсумки реалізації регіонального проекту «Родина для дитини» в 2011-2012 роках.

На Дніпропетровщині буде створено Центр соціальної підтримки дітей та сімейУгоду про створення такого Центру підписано сьогодні у Дніпропетровську під час обласної наради щодо розвитку сімейних форм виховання у рамках регіонального проекту «Родина для дитини». Проект розроблений за ініціативи губернатора Олександра Вілкула та з 2011 року реалізується спільно з Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України». Його мета – влаштування вихованців інтернатних закладів області в сімейні форми виховання, а також профілактика соціального сирітства.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині за 2011-2012 роки 773 вихованця державних інтернатних закладів влаштовані в сімейні форми виховання»На Дніпропетровщині за 2011-2012 роки 773 вихованця державних інтернатних закладів влаштовані в сімейні форми виховання. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул на обласній нараді щодо розвитку сімейних форм виховання. На нараді були підбиті підсумки реалізації регіонального проекту «Родина для дитини» в 2011-2012 роках.

У Дніпропетровську відбувся науковий регіональний конгрес «Людина та ліки - Україна» за участю медичних спеціалістів із всієї області17 вересня у Дніпропетровську за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Національної академії медичних наук України, головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, Дніпропетровської державної медичної академії та благодійного фонду «За безпечну медицину» відбувся регіональний конгрес «Людина та ліки - Україна». 

За період часу з 10.09.2012 року по 16.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 24 заявЗа період часу з 10.09.2012 року по 16.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 24 заяв  про злочини та події. Серед таких: 5 крадіжок, 1 розбій, 3 шахрайства, 3 фактів пошкодження майна, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 25 протоколів.

У Нікополі всі об’єкти ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери на 100% готові до роботи в новому опалювальному сезоніУ Нікополі всі об’єкти ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери на 100% готові до роботи в новому опалювальному сезоні. Про це доповів Нікопольський міський голова Руслан Токар губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу під час виїзної наради керівника області щодо підготовки теплового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період.

У Нікополі відкрито 2 нові дитячі будинки сімейного типу (фото)У рамках регіонального проекту «Родина для дитини» губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, директор благодійного Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Анатолій Заболотний та керівник управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини Людмила Волинець відкрили у Нікополі два нові дитячі будинки сімейного типу родин Сичових та Видай.

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І. І. Мечникова впроваджуються європейські методики з ортопедії та травматологіїУ Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І. І. Мечникова відбувся   Міжнародний майстер-клас з хірургії стопи. Провідні українські та німецькі фахівці з ортопедії поділилися досвідом з молодими колегами. Консультативну допомогу щодо найсучасніших методик хірургії стопи отримали 26 молодих травматологів із 16 регіонів України.

За 8 місяців 2012 року рятівники Дніпропетровщини ліквідували більше 5,5 тис пожеж, під час яких врятували понад 120 осіб (фото)Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав рятівників Дніпропетровщини з професійним святом. Під час урочистостей, які пройшли у Дніпропетровську в палаці культури «Машинобудівників», губернатор вручив обласні нагороди кращим працівникам підрозділів МНС Дніпропетровської області.

Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул привітав жителів Дніпродзержинська з Днем міста (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав дніпродзержинців із Днем міста. Урочистості пройшли у Дніпродзержинському академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки, в яких узяли участь близько 500 жителів міста. Зі святом їх також привітали голова обласної ради Євген Удод та міський голова Дніпродзержинська Станіслав Сафронов. Під час урочистостей губернатор нагородив видатних жителів міста.