Покров Четверг 16.05.24, 15:10
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 21
Дніпропетровський спортивний клуб «Метеор» відсвяткував своє 50-річчя Дніпропетровський спортивний клуб «Метеор» відсвяткував свій ювілей. За дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова привітала колектив спортивного клубу з відзначенням 50-річчя закладу від дня заснування та вручила кращим його працівникам обласні відзнаки та нагороди. Також поздоровив і благословив учасників заходу Митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іреней.

У Вільногірську введено в експлуатацію сучасну каналізаційно-насосну станцію та колектор (фото)Реконструкцію каналізаційно-насосної станції (КНС) №5 та каналізаційного колектора по вулицях Ленінського Комсомолу, Гагаріна та Промисловій у Вільногірську проведено вперше за 15 років. Вартість реконструкції – понад 3 млн грн. Кошти були виділені в рамках Комплексної регіональної екологічної програми, яка була розроблена під керівництвом губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула.

Олександр Вілкул: «До кінця жовтня цього року Вільногірськ отримає нову окружну дорогу»Окружна міста Вільногірськ – вулиця Привокзальна – до 2011 року не мала асфальтобетонного покриття, що ускладнювало проїзд транспорту. Минулого року під керівництвом губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула розроблено план будівництва об’їзної та здано в експлуатацію першу чергу. До кінця цього року будівництво буде завершено, і Вільногірськ отримає нову окружну дорогу. Сьогодні голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів нараду щодо будівництва ІІ черги окружної дороги міста Вільногірськ – вулиці Привокзальної.

У учнів Чаплинської школи, що звернулися до лікаря зі скаргами на слабкість та температуру, кишкової інфекції на виявленоЗа результатами обстеження лікарями та фахівцями санепідемслужби учнів Чаплинської середньої загальноосвітньої школи, що звернулись до лікаря зі скаргами на слабкість та підвищення температури тіла, фактів отруєння дітей та спалаху кишкової інфекції не встановлено. Губернатор області Олександр Вілкул дав завдання створити комісію за участю фахівців обласної санепідемстанції та у найкоротший термін з’ясувати обставини захворювання учнів.  

 Олександр Вілкул привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем партизанської слави (фото)У Дніпропетровську з нагоди Дня партизанської слави відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам'ятника Двічі Герою Радянського Союзу, одному з керівників партизанського руху Олексію Федорову. Зі святом ветеранів  Великої Вітчизняної війни привітав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

Губернатор Дніпропетровщини привітав дніпродзержинця з перемогою у Всеукраїнській акції «Герой-рятівник 2012 року»Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул привітав Дмитра Аржевічева, в.о. начальника центру з питань технічної експлуатації Центру телекомунікаційних послуг № 3 Дніпропетровської філії ПАТ «Укртелеком» з перемогою у Всеукраїнській акції «Герой-рятівник 2012 року». Дмитро Аржевічев – житель Дніпродзержинська, який врятував трьох людей, що ледь не потонули через сильний шторм на водосховищі поблизу Дніпродзержинської ГЕС.