Покров Четверг 16.05.24, 09:53
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 24
Губернатор Олександр Вілкул привітав команду спортсменів-держслужбовців Дніпропетровщини з перемогою на ХIV Всеукраїнській спартакіадіГубернатор Олександр Вілкул привітав команду спортсменів-держслужбовців Дніпропетровщини, яка перемогла на ХIV Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців. Змагання проходили з 17 по 22 вересня 2012 року в Алушті. Наші спортсмени посіли І місце у командному заліку, здобувши 546 залікових очок, другими стали Хмельничани – 479 очок, третіми – Полтавчани – 411 очок. 

Завершено перший етап реалізації проекту Європейського фонду освіти щодо покращення системи професійно-технічної освіти на Дніпропетровщині Олександр Вілкул провів круглий стіл з метою підбиття підсумків першого етапу реалізації проекту Європейського фонду освіти щодо покращення системи професійно-технічної освіти на Дніпропетровщині та Україні. Зокрема, на першому етапі реалізації проекту в області проведено масштабне дослідження. Опитано 378 підприємств регіону, які займаються 22 видами економічної діяльності і на яких працює понад 350 тис фахівців. На підставі прогнозу провідними фахівцями Національної академії наук України будуть представлені пропозиції щодо вдосконалення системи підготовки робітничих кадрів регіону та планування ринку праці для того, щоб готувати конкурентоспроможних фахівців.

Увага! Тимчасове припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, заплановане підприємством Увага! Тимчасове припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, заплановане підприємством "Аульський водовід”з метою проведення ремонтно-профілактичних робіт, яке передбачалося провести з 28 по 30 вересня 2012 року, перенесено і буде проведено з 8 по 10 жовтня 2012 року. 

У Новомосковському музеї ім. П. Калнишевського проходить виставка нашого земляка – народного художника України Федора Клименка На Дніпропетровщині в Новомосковському історико-краєзнавчому музеї імені Петра Калнишевського проходить виставка народного художника України Федора Клименка «Рідне Присамар’я». Це особлива подія для міста й регіону, адже майстер пензля подарував свою найціннішу колекцію – 42 картини – міській громаді, яка буде зберігатися у міському історико-краєзнавчому музеї ім. П.Калнишевського. Захід проходить у рамках регіональної комплексної програми розвитку культури та мистецтва, що ініційована губернатором Олександром Вілкулом.

З нагоди Дня машинобудівника Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами жителів ДніпропетровщиниЗа вагомий особистий внесок у розвиток машинобудівної галузі, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами та присвоїв почесні звання жителям Дніпропетровщини. Відповідний Указ № 556/2012 від 21 вересня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України. Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул привітав нагороджених із високими досягненнями.

Погіршення стану здоров’я дітей у Чаплинській загальноосвітній школі пов’язане з аденовірусною інфекцієюЗа результатами обстеження лікарем-інфекціоністом та фахівцями санепідемслужби учнів Чаплинської середньої загальноосвітньої школи, що звернулись до лікаря зі скаргами на слабкість та підвищення температури тіла, фактів отруєння дітей та спалаху кишкової інфекції не встановлено.


На Дніпропетровщині у Соціальній Ініціативі Президента України «Доступне житло» бере участь більше тисячі квартир за доступними цінамиУ рамках Соціальної Ініціативи Президента України Віктора Януковича «Доступне житло» на Дніпропетровщині діє іпотека на 11 житлових об’єктів. Це більше тисячі квартир (від одно- до п’ятикімнатних) у Дніпропетровську, Новомосковську, Дніпродзержинську, Нікополі, Дніпропетровському та Петриківському районі, які можна придбати в кредит лише під 3 % річних. Максимальна ставка – 16 %, з яких 13 % компенсує держава. Перший внесок – 25 %. 
Прості умови участі у програмі