Покров Четверг 16.05.24, 07:24
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 25
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині цього року наприкінці жовтня 24 родини військовослужбовців отримають нове житло» (фото)Цього року наприкінці жовтня 24 родини військовослужбовців отримають житло у новому будинку в Новомосковську. Наразі роботи з будівництва вже виконані на 85 %. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час виїзної наради щодо забезпечення житлом військовослужбовців в рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла у Новомосковську на території військового містечка 194 понтонно-мостового загону. У нараді взяли участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков та Міністр оборони України Дмитро Саламатін.

У Дніпропетровському художньому музеї з 27 вересня по 07 жовтня 2012 року відбудеться виставка творів живописуЗа підтримки губернатора Олександра  Вілкула у Дніпропетровському художньому музеї протягом 10-ти днів (з 27 вересня по 07 жовтня 2012 року) проходитиме виставка творів живопису «Дніпровський край очима художників». Усього буде представлено близько 60 картин пейзажного жанру. Виставка присвячена 80-річчю Дніпропетровської області. Урочисте відкриття заходу відбудеться 27 вересня о 16:00.

На Дніпропетровщині пройшли вперше за 14 років наймасштабніші в Україні тактичні військові навчання «Перспектива-2012»На Дніпропетровщині пройшли вперше за 14 років наймасштабніші в Україні тактичні військові навчання «Перспектива-2012» з наведення наплавного залізничного моста і форсування водної перешкоди залізничним транспортом та бойовою технікою
Навчання пройшли на водній частині Новомосковського загальновійськового полігону. До них залучено 194-й понтонно-мостовий загін Державної спеціальної служби транспорту України Міністерства інфраструктури України, підрозділи 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади, зенітно-ракетні підрозділи 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України та вертольоти армійської авіації.

На Дніпропетровщині з 1 вересня 2012 року збільшена щомісячна страхова виплата на 17,6% (на 263 грн)У рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Дніпропетровській області з 1 вересня 2012 року збільшена щомісячна страхова виплата на 17,6% (на 263 грн). Це питання знаходиться на постійному контролі губернатора Олександра Вілкула. На перерахунок виплат виконавчою дирекцією Фонду було додатково виділено 28 млн грн.

У Дніпропетровську відбулася зустріч провідних медичних спеціалістів та науковців для обговорення важливих питань розвитку гастроентерологіїНа Дніпропетровщині велика увага приділяється розвитку медицини, зокрема - гастроентерологічної галузі. Для підвищення якості надання медичних послуг жителям області, під керівництвом губернатора Олександра Вілкула оновлюється матеріально-технічна база лікувальних закладів області, впроваджуються сучасні методи діагностики та лікування захворювань органів травлення. 

Президент України призначив стипендії 16 спортсменам та тренерам ДніпропетровщиниПрезидент України Віктор Федорович Янукович призначив стипендії 44 видатним тренерам та спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту України. Серед них – 16 представників Дніпропетровщини. Відповідно до Указу Президента стипендії у розмірі від 7 до 9 тисяч гривень виплачуватимуться щомісяця з 01 жовтня 2012 року по 01 жовтня 2013 року.

Перший етап капремонту Набережної Заводської – від Старого мосту до Кайдацького мосту проведений на 80%У Дніпропетровську в рамках губернаторського проекту з покращення якості доріг Дніпропетровщини завершується перший етап капітального ремонту проїжджої частини вулиці Набережна Заводська. Ремонтні роботи на ділянці 7 км - від Старого мосту до Кайдацького мосту - виконані на 80%. Тут повністю влаштовано верхній шар сучасного дорожнього покриття. 

ПРазделение на лидеров и аутсайдеров, минимальная победа «Днепропетровска» в игре за 6 очков в Орджоникидзерошли игры 14-го тура чемпионата области по футболу: «Днепр-2″ — «Миттал» (Кривой Рог) — 1:5. Это был один из немногих матчей, когда «Миттал» мог рассчитывать на оптимальный состав, что не могло не отразиться на итоговом результате поединка с молодым и не опытным «Днепром-2″. «Миттал» сыграл мощно и крупно результативно победил со счетом 5:1.