Покров Четверг 16.05.24, 17:38
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 26
Олександр Вілкул провів офіційну зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном ПочухомГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та Генеральним консулом Чеської Республіки у м. Донецьк Ондреєм Моравеком. Зустріч відбулася напередодні Дня державності Чехії. Це перший візит Івана Почуха на Дніпропетровщину у статусі Посла Чехії в Україні. 

У Дніпропетровському театрально-художньому коледжі відкрито нову спеціальність фахівця з петриківського розписуУ рамках проекту «Петриківка – національний бренд України», що реалізується за ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула, в Дніпропетровському театрально-художньому коледжі відкрито нову спеціальність фахівця з петриківського розпису, на якій вже навчається 15 студентів.

На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула проходить обласний конкурс «Студент року»На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула проходить обласний конкурс «Студент року», що передбачає відзначення кращих студентів регіону, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, творчості та громадській діяльності. Право участі у конкурсі надається студентам, які навчаються за денною формою навчання у вищих навчальних закладах (ВНЗ) Дніпропетровської області І-ІV рівнів акредитації. Наразі проходить перший етап конкурсу на рівні вишів. Заявки на участь у конкурсі необхідно подати в орган студентського самоврядування безпосередньо свого ВНЗ.

Усі міста та райони Дніпропетровської області мають бути готові розпочати опалення закладів соціальної сфериПід час колегії облдержадміністрації, яка пройшла у Жовтих Водах, губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул поставив завдання керівникам міст та районів області з 15 жовтня розпочати опалювальний сезон та бути готовим з 5 жовтня у разі зниження температури розпочати опалення закладів соціальної сфери.


З 2010 року фінансування на реалізацію Програми радіаційного та соціального захисту населення м. Жовтих Вод збільшено в 3,5 разиЗ 2010 року фінансування на реалізацію Програми радіаційного та соціального захисту населення м. Жовтих Вод збільшено в 3,5 рази – до 13,5 млн грн. Це дозволило значно поліпшити радіаційну ситуацію в місті, а також забезпечити житлом жовтоводців, які проживали в радіаційно небезпечних квартирах і будинках. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації, яка пройшла у Жовтих Водах.

На Дніпропетровщині за 8 місяців 2012 року створено майже 48 тис нових робочих місць, що на 13,5% більше Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині за 8 місяців 2012 року створено майже 48 тис нових робочих місць, що на 13,5% більше ніж за аналогічний період 2011 року». На Дніпропетровщині за 8 місяців 2012 року створено 47 тис 932 нових робочих місця, що на 13,5% більше ніж за аналогічний період 2011 року (42 тис 213 місць). Про це сказав губернатор Олександр Вілкул під час колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, що пройшла в Жовтих Водах.

На Дніпропетровщині пройшов українсько-чеський бізнес-форумДніпропетровщина продовжує будувати системні економічні та культурні відносини на міжнародному рівні. Сьогодні в області пройшла вже четверта у цьому місяці міжнародна зустріч — українсько-чеський бізнес-форум. У ньому взяли участь представники бізнесу регіону та чеська підприємницька місія на чолі з  Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом та Генеральним консулом Чеської Республіки у м. Донецьк Ондреєм Моравеком.

Олександр Вілкул відкрив сучасний ігровий дитячий майданчик – це вже 530-й дитячий майданчик в областіУ рамках створення скверу імені 80-річчя Дніпропетровської області у Жовтих Водах Олександр Вілкул відкрив сучасний ігровий дитячий майданчик – це вже 530-й дитячий майданчик в області, який встановлпено в рамках губернаторської програми 
Також у рамках створення скверу імені 80-річчя Дніпропетровської області в Жовтих Водах губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та члени колегії облдержадміністрації, в тому числі керівники всіх міст і районів регіону висадили 60 саджанців дерев каштанів і липи.

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 23 заяв про злочини та подіїЗа період часу з 17.09.2012 року до 23.09.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 23 заяв  про злочини та події. Серед таких: 5 крадіжок, 4 фактів пошкодження майна, 3 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 2 шахрайства та 1 пожежа. Дільничними інспекторами міліції складено 35 протоколів.