Покров Четверг 16.05.24, 19:16
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 27
Дніпропетровці взяли участь в акції Дніпропетровськ – одне з 5 міст України, де у рамках Всесвітнього дня серця за ініціативи Міністерства охорони здоров’я відбулася всеукраїнська акція «Кошик здорового серця». Головна мета акції — пропагування серед населення здорового способу життя як запоруки здоров'я серцево-судинної системи.

Молоді вчені Дніпропетровщини пройдуть стажування в науково-дослідних установах ФранціїМолоді вчені Дніпропетровщини пройдуть стажування в науково-дослідних установах Франції. Це переможці обласного конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині», який реалізується за ініціативи губернатора Олександра Вілкула 
«Дніпропетровська область в рамках проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» інтегрується в європейський освітній простір.

Дніпропетровщина відзначила Всесвітній День туризму та День туризму в Україні (фото)Дніпропетровщина відзначила Всесвітній День туризму та День туризму в Україні. З нагоди свята за дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела урочисту зустріч з представниками туристичної галузі області. Вона привітала фахівців зі святом та вручила їм обласні нагороди.

У Дніпропетровську розпочалась Всеукраїнська науково-практична нарада з розвитку судово-медичної експертизи (фото)Міністерство охорони здоров`я України на базі Дніпропетровського обласного бюро судово-медичної експертизи проводить науково-практичну нараду начальників бюро судово-медичної експертизи. Мета заходу – удосконалення роботи служби судово-медичної експертизи в Україні та підвищення ефективності її діяльності.

На Дніпропетровщині пройшов Всеукраїнський семінар щодо модернізації бухгалтерського обліку та фінансової звітностіДніпропетровщина готова стати ефективним майданчиком з модернізації бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі. Про це губернатор Олександр Вілкул сказав, відкриваючи Всеукраїнський науково-практичний семінар «Модернізація бухгалтерського обліку в державному секторі: фінансова звітність», який пройшов на базі Дніпропетровської облдержадміністрації.

Увага! Тимчасове припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, заплановане підприємством "Аульський водовід" перенесеноУвага! Тимчасове припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, заплановане підприємством "Аульський водовід”з метою проведення ремонтно-профілактичних робіт, яке передбачалося провести з 8 по 10 жовтня 2012 року, перенесено і буде проведено з 9 по 11 жовтня 2012 року.