Покров Четверг 16.05.24, 05:47
Сайт
Главная » 2012 » Сентябрь » 28
Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами міських голів Дніпропетровська та Кривого РогуЗа вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди 20-річчя Асоціації міст України Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами міських голів Дніпропетровська та Кривого Рогу. 
Відповідний Указ № 564/2012 від 28 вересня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав нагороджених із високими досягненнями.

У Дніпропетровську відкрито виставку «Голокост від куль: масові розстріли євреїв в Україні 1941-1944рр», що працюватиме з 29.09 по 17.10У Дніпропетровському національному музеї імені Дмитра Яворницького відкрито виставку «Голокост від куль: масові розстріли євреїв в Україні 1941-1944рр», що працюватиме з 29 вересня по 17 жовтня 2012 року. В урочистому відкритті виставки взяли участь заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, равін Дніпропетровська та Дніпропетровської області Шмуель Каменецький, заступник голови правління Фонду Віктора Пінчука Валерій Вакарук та близько 100 жителів Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщині підвищення пенсій отримали близько 958 тис пенсіонерів (фото)Губернатор Олександр Вілкул привітав ветеранів війни та праці, а також старше покоління Дніпропетровщини з міжнародним Днем громадян похилого віку та Днем ветерана в Україні. З нагоди свята в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбулось урочисте зібрання, в якому взяли участь близько 800 ветеранів війни та праці з усіх міст та районів області. 

На міжнародній конференції були високо оцінені результати впровадження проекту «Е-регіон» у Дніпропетровській областіНа міжнародній конференції «Україна: перемагати за допомогою інформаційних технологій», яка пройшла у Києві, були високо оцінені результати впровадження проекту «Е-регіон» у Дніпропетровській області. У міжнародній конференції взяли участь Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко, голова державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів, Президент компанії Cisco в країнах Європи, Ближнього Сходу, Африки та СНД Кріс Дедікот, Президент корпорації Global Engineering Technology Тае Джонг Ли та інші

У селі Добровілля Васильківського району відкрито навчально-виховний комплекс по типу «дитсадок-школа» У рамках комплексного регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», що реалізується за ініціативи губернатора Олександра Вілкула, у селі Добровілля Васильківського району Дніпропетровської області відкрито новий навчально-виховний комплекс по типу «дитсадок-школа» (НВК). Завдяки відкриттю Добровільського НВК дошкільну та шкільну освіту відтепер отримають 86 дітей (66 учнів та 20 вихованців). Раніше в цьому селі дитсадка не було

Васильківській центральній районній лікарні, що на Дніпропетровщині, виповнилось 100 років (фото)Васильківська центральна лікарня відзначає свій 100-річний ювілей. За цей час лікарня зарекомендувала себе як заклад, де застосовуються нові методики діагностики та лікування пацієнтів із використанням сучасного медичного обладнання. З нагоди ювілею колектив лікарні відзначено за сумлінну працю подякою голови облдержадміністрації.

Губернатор привітав колектив Дніпропетровського академічного театру російської драми імені Максима Горького з 85-річним ювілеєм закладуДніпропетровський академічний театр російської драми імені Максима Горького святкує свій 85-річний ювілей. Олександр Вілкул привітав колектив закладу зі святом. З нагоди ювілею заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова вручила кращим його працівникам обласні відзнаки та нагороди.