Покров Пятница 17.05.24, 01:11
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 01
 Дня ветерана на Дніпропетровщині розпочато проведення Днів здоров`я для літніх людейНа Дніпропетровщині у рамках Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана для людей літнього віку та ветеранів війни проходять Дні здоров`я. Протягом трьох тижнів з метою покращення стану здоров`я та запобігання захворювань мешканці області похилого віку мають змогу пройти діагностичні обстеження.

На Дніпропетровщині заробітна плата лікарів первинної ланки складає від 1815 грн до 6472 грнЩорічно, кожного першого понеділка жовтня, відзначається Міжнародний День лікаря. На Дніпропетровщині приділяється особлива увага розвитку медичної галузі та створенню належних умов для медичних працівників регіону.
На Дніпропетровщині для підвищення якості та доступності медичних послуг триває процес модернізації охорони здоров’я, в якому особлива увага приділяється розвитку первинної ланки (сімейна медицина) та створенню належних умов праці для лікарів загальної практики (сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів, акушер-гінекологів).

25 маленьких жителів села Новоселівка Криничанського району отримали можливість здобувати дошкільну освітуНа Дніпропетровщині у рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» в селі Новоселівка Криничанського району відкрито навчально-виховний комплекс по типу «дитсадок-школа» (НВК). Раніше у цьому селі дошкільного навчального закладу не було. Завдяки відкриттю НВК 25 маленьких новосельчан отримали можливість здобувати дошкільну освіту.