Покров Четверг 16.05.24, 09:30
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 02
Губернатор Дніпропетровщини вручив кращим 35 школам з усіх міст та районів області інтерактивні дошки (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав освітян Дніпропетровщини з професійним святом. Під час урочистостей губернатор нагородив 15 переможців конкурсу «Вчитель року – 2012» і вручив їм грошові премії та цінні подарунки. Директори кращих 35 шкіл з усіх міст та районів Дніпропетровської області від губернатора отримали сертифікати на інтерактивні дошки.

ніпропетровщині відбувся Парад професій професійно-технічних навчальних закладів (фото)У рамках відзначення Дня працівників освіти у Дніпропетровську відбувся Парад професій професійно-технічних навчальних закладів. Більше 1600 учнів професійно-технічних навчальних закладів регіону представили свою майбутню професію – металурга, будівельника, машинобудівника, медпрацівника, залізничника, поштовика та аграрія.  
Для усіх бажаючих та тих, хто ще тільки обирає майбутню професію, під час заходу працювала виставка досягнень учнів професійно-технічних навчальних закладів області, а також проводилися майстер-класи перукарів, оздоблювачів та столярів

На Дніпропетровщині діти та їх батьки-вихователі взяли участь в спортивно-розважальному святі «Мамо, тато, я – щаслива, спортивна сім'я»У Дніпропетровській області на території бази відпочинку «Сосновая роща» Новомосковського району відбулося обласне спортивно-розважальне свято «Мамо, тато, я – щаслива, спортивна сім'я». У ньому взяли участь понад 150 вихованців дитячих будинків сімейного типу і батьки-вихователі. 

Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив грошові винагороди 50 кращим педагогам регіонуЗ нагоди Дня працівників освіти України губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив грошові винагороди 50 кращим педагогам регіону. Винагороди від 6 тис грн до 10 тис грн отримали 5 переможців та 10 лауреатів Регіонального конкурсу «Вчитель року – 2012», ще 35 педагогів, які представляють кожне місто і район області, отримали премії по 4,2 тис грн за результатами успішності своїх учнів.

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 42 заяв про злочини та подіїЗа період часу з 24.09.2012 року до 01.10.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 42 заяв  про злочини та події. Серед таких: 14 крадіжок, 1 грабіж, 4 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 2 шахрайство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 30 протоколів.