Покров Четверг 16.05.24, 12:47
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 03
Олександр Вілкул провів офіційну зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом ВайлемОлександр Вілкул провів офіційну зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем та Генеральним консулом Федеративної Республіки Німеччина у м. Донецьк Клаусом Циллікенсом. Це одна з перших регіональних поїздок новопризначеного посла Німеччини в Україні Крістофа Вайля. Під час  зустрічі мова йшла про залучення німецьких інвестицій в економіку Дніпропетровського регіону та співробітництво в освітній і культурній сферах. Губернатор привітав представників німецької делегації з національним святом – Днем Об’єднання Німеччини, яке відзначається сьогодні.

Представники Громадської платформи високо оцінили організацію процесу обслуговування пацієнтів у Новомосковському центрі допомоги (фото)Під час візиту до Новомосковського центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) громадські активісти відвідали усі амбулаторії центру та відзначили якість проведення ремонтних робіт у приміщеннях медзакладів. 
Жителів м. Новомосковськ обслуговує Центр первинної медико-санітарної допомоги, що включає 7 амбулаторій.

У Павлограді відбувся конкурс на кращу медичну сестру міста (фото)У м.Павлоград Дніпропетровської області відбувся конкурс «Краща медична сестра», у якому взяли участь 7 медсестер лікувальних закладів міста: Павлоградського Центру первинної медико-санітарної допомоги, Павлоградської міської лікарні №1 та №4, спеціалізованої медико-санітарної частини (СМСЧ) №7 та №15, міського пологового будинку та протитуберкульозного диспансеру в м.Павлоград.

Понад 30 тис жителів сільських районів області вже переглянули театральні вистави та музичні концертиЗа ініціативою губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула вже втретє стартувала мистецька акція «Будуємо нову Дніпропетровщину». За період з 1 по 30 вересня 2012 року здійснено 116 виступів творчих колективів, які переглянули близько 30 тис жителів сільських районів.

На проспекті Кірова вже знято 65% старого асфальту, розпочаті роботи по влаштуванню сучасного дорожнього покриттяУ Дніпропетровську в рамках губернаторського проекту з покращення якості доріг триває комплексний ремонт проспекту Кірова. До цього часу капітальний ремонт проїжджої частини та благоустрій прилеглих територій не проводився 30 років. Наразі на проспекті завершується фрезерування (зняття) старого асфальту, розпочате влаштування вирівнюючого та нижнього шарів сучасного дорожнього покриття