Покров Четверг 16.05.24, 06:44
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 08
У палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускниківВ рамках проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», який реалізується за підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників вишів. Участь у ярмарку взяли близько 20 відомих вітчизняних та міжнародних компаній.

Найкраща медична сестра України працює у Дніпропетровській областіЗа підтримки Міністерства охорони здоров’я України в м.Тернопіль відбувся                        VІ Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер «Ескулап – Професіонал», у якому взяли участь переможниці обласних конкурсів на кращу медичну сестру 2011 року з усієї країни. Перемогу в цьому конкурсі отримала Ганна Суп – медична сестра з Дніпродзержинська. Переможницю конкурсу привітав губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул.

У 2012 році на Дніпропетровщині збільшено кількість поголів`я худоби та об`єми виробництва продукції тваринництваНа Дніпропетровщині у рамках розвитку кластеру сільського господарства у 2012 році збільшено поголів`я худоби та об`єми виробництва продукції тваринництва. Наразі Дніпропетровська область займає перше місце в Україні з поголів`я свиней та має позитивну динаміку росту з кількості голів великої рогатої худоби, овець, кіз та птиці усіх видів.

Александр Вилкул поздравил сборную команду Кривого Рога с победой в супер-финале танцевального телепроекта страны «Майданс-2012» (фото)Сборная команда Кривого Рога стала обладателем Суперкубка самого масштабного танцевального телепроекта страны «Майданс-2012». Губернатор Александр Вилкул поздравил криворожан с абсолютной победой. Суперфинал проходил в Киеве на Майдане Независимости. Наша команда (победитель третьего сезона «Майданса») соревновалась с победителями предыдущих сезонов – Кировоградом и Киевом.

На Дніпропетровщині показники виробництва чавуну та прокату за 9 місяців 2012 року збільшилися більше ніж на 9%«На підприємствах гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровщини триває модернізація обладнання та впровадження енергозберігаючих технологій, особлива увага приділяється екологічній складовій виробництва. Ці масштабні проекти реалізуються у рамках Програми реформ нашого Президента Віктора Федоровича Януковича та Комплексної стратегії розвитку регіону на Дніпропетровщині і спрямовані на підвищення показників промислового виробництва та покращення якості продукції.