Покров Четверг 16.05.24, 19:30
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 10
Члени Громадської платформи презентували інформаційний довідник для пацієнтів Дніпропетровського Центру первинної медико-санітарної допомогиУ Дніпропетровську за ініціативи Громадської платформи з питань медичної реформи відбулися громадські слухання, під час яких учасникам заходу презентували інформаційний довідник для пацієнтів Центру первинної медико-санітарної допомоги №8 у Дніпропетровську. Приводом для зустрічі також стало набуття Громадською платформою статусу офіційної громадської організації.

За 9 місяців 2012 року підприємства харчової промисловості Дніпропетровщини збільшили виробництво борошна, круп, сиру, масла та оліїЗа 9 місяців 2012 року обсяг реалізованої продукції харчової промисловості на Дніпропетровщині склав близько 8,2 млрд грн. За цей період підприємства харчової промисловості регіону збільшили виробництво олії нерафінованої, кондитерських виробів, сиру, масла вершкового, дитячого харчування на молочній основі, борошна, круп, дріжджів, безалкогольних напоїв, крохмалю тощо. Про це повідомили в головному управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації

ної допомоги оснащений надсучасними реанімобілями з високотехнологічним обладнаннямНа Дніпропетровщині в рамках Програми реформ Президента України Віктора Януковича одним з пріоритетних напрямків розвитку медичної галузі є підвищення якості надання екстреної медичної допомоги. Зокрема таку допомогу в регіоні надає Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, що координує дії всіх станцій швидкої медичної допомоги області.

Поліна Коваленко, мешканка Дніпропетровська, виборола 3 місце на Міжнародному конкурсі винахідників «Leonardo Da Vinci»Губернатор Олександр Вілкул привітав молоду вчену Поліну Коваленко, мешканку Дніпропетровська, яка виборола 3 місце на Міжнародному конкурсі винахідників «Leonardo Da Vinci». Фінал конкурсу проходив у Тбілісі (Грузія). У ньому взяли участь 70 учасників з України, Грузії, Республіки Вірменія та Турецької Республіки.