Покров Четверг 16.05.24, 08:21
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 11
На Дніпропетровщині після ремонту відкрито амбулаторію Центру первинної медико-санітарної допомоги № 12На Дніпропетровщині для підвищення якості надання медичних послуг тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини. Наразі у селищі Ясне Ленінського району міста Дніпропетровськ після поточного ремонту відкрито амбулаторію № 2 Центру первинної медико-санітарної допомоги № 12 (ЦПМСД    № 12), що обслуговує понад 1,5 тисячі населення.

На Дніпропетровщині проходить виставка, на якій представлено близько півтисячі науково-технічних розробок провідних вишів ДніпропетровщиниНа Дніпропетровщині проходить Міжнародний науково-практичний Форум «Наука і бізнес – основа розвитку економіки», у якому беруть участь 80 провідних вишів України, Росії, Туреччини, Казахстану та 25 підприємств України. В рамках цього Форуму відбулась виставка, де представлено майже півтисячі науково-технічних розробок провідних вищих навчальних закладів Дніпропетровщини та всієї України

Микола Азаров та Олександр Вілкул вручили 360 легкових автомобілів для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини (фото)Прем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вручили міським головам та головам райдержадміністрацій області ключі від 360 легкових автомобілів марок «Нива» та «GEELY CK-2» для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Тепер усі центри первинної медико-санітарної допомоги Дніпропетровщини забезпечені власним автотранспортом.

Микола Азаров разом з Олександром Вілкулом та представниками органів місцевого самоврядування обговорили актуальні питання розвитку областiНа Дніпропетровщині під час робочої поїздки Прем’єр-міністр України Микола Азаров провів нараду з представниками Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. Під час наради Глава Уряду разом з губернатором Дніпропетровщини Олександром Вілкулом, головою Дніпропетровської обласної ради Євгеном Удодом та представниками органів місцевого самоврядування обговорили актуальні питання розвитку міст та районів області. Також Микола Азаров відзначив державними нагородами жителів Дніпропетровщини, які зробили вагомий внесок у розвиток регіону.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрили оновлений проспект Південний у Кривому РозіПрем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрили після реконструкції оновлений проспект Південний у Кривому Розі. У рамках реконструкції не просто замінено дорожнє покриття на одній з головних вулиць міста, а фактично збудовано та облаштовано новий проспект. Під час відкриття по новій безшумній колії, яка прокладена за сучасними технологіями на оновленому проспекті, був запущений трамвай, першими пасажирами якого стали Прем’єр-міністр України та губернатор Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщину з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Микола Азаров (фото)На Дніпропетровщину в місто Кривий Ріг з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Микола Азаров. В аеропорту його зустріли губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул та керівництво правоохоронних органів Дніпропетровської області.

На Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується проект підготовки майбутніх державних менеджерів (фото)На Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується проект підготовки майбутніх державних менеджерів для формування кадрового резерву Дніпропетровської облдержадміністрації. Це інтенсивний місячний курс, що складається з трьох етапів: відбір учасників, навчання, розробка проектів. Кінцевим результатом роботи цього проекту стане публічний захист проектів, вручення сертифікатів учасникам про проходження навчання та включення кращих до кадрового резерву Дніпропетровської облдержадміністрації