Покров Четверг 16.05.24, 21:28
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 12
Євген Суліма відвідав школу № 40 в Дніпропетровську та вручив вчителю початкових класів Лідії Бегмі відзнаку «Заслужений вчитель України»Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма відвідав середню загальноосвітню школу №40 у Дніпропетровську. Він поспілкувався з учнями та трудовим колективом школи, а також вручив вчителю початкових класів Лідії Бегмі державну відзнаку «Заслужений вчитель України». Губернатор Олександр Вілкул привітав Лідію Бегму з отриманням почесного звання.

Євген Суліма вручив директору Дніпропетровського НВК № 111 Людмилі Ткачук відзнаку «Заслужений працівник освіти України» (фото)Під час робочого візиту до Дніпропетровської області Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма відвідав навчально-виховний комплекс №111 «спеціалізовану природничо-математичну школу – дошкільний навчальний заклад» та вручив директору школи Людмилі Ткачук відзнаку «Заслужений працівник освіти України». Губернатор Олександр Вілкул також привітав Людмилу Ткачук з присвоєнням почесного звання.

На Дніпропетровщині проходить Міжнародна конференція «Сучасна політична економія та інституціоналізм: конструктивний діалог заради розвитку»На Дніпропетровщині у Національній Металургійній академії України (НМетАУ) проходить Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна політична економія та інституціоналізм: конструктивний діалог заради розвитку». У заході беруть участь понад 150 учених з провідних вишів України, Росії, Казахстану, країн Балтії та Польщі. Конференція проходить за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Національної академії державного управління при Президентові України, Інституту економіки та прогнозування НАН України