Покров Четверг 16.05.24, 10:26
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 17
Олександр Вілкул: «Роботи з будівництва нового мосту через річку Вовча у Павлограді виконано на 80%» (фото)Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну робочу нараду щодо будівництва нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград. Будівельна готовність об’єкту становить 80%. Повністю міст буде здано до кінця жовтня цього року. Новий міст удвічі збільшить пропускну спроможність діючого мостового переїзду. Наразі завершені роботи з укріплення ґрунту та монтажу балок, завершується улаштування газопроводу по мосту та укладання під’їзних шляхів. Загальна кошторисна вартість робіт складає 34 млн грн.

Губернатор Олександр Вілкул привітав жительку Дніпропетровська – народну артистку СРСР Нонну Суржину з ювілеємГубернатор Олександр Вілкул привітав жительку Дніпропетровська – народну артистку СРСР Нонну Суржину з ювілеєм. 
«Шановна Нонно Андріївно! Від усього серця прийміть вітання з днем народження! Нехай служіння українській культурі й надалі буде для Вас джерелом великого натхнення та нових успіхів. Своїм талантом та педагогічною майстерністю Ви збагачуєте мистецтво Дніпропетровщини й України та виховуєте достойне підростаюче покоління. Ваші творчі здобутки прославили наш регіон як провідний центр культури та мистецтва. Бажаю Вам доброго здоров’я та творчого натхнення», – сказав Олександр Вілкул

Олександр Вілкул: «За 2,5 роки, починаючи з 2010 року, на Дніпропетровщині створено більше 170 тис робочих місць»За 2,5 роки, починаючи з 2010 року, на Дніпропетровщині створено більше 170 тис робочих місць. Зокрема, у 2010 році створено більше 53 тис робочих міст, у 2011 році – 69 тис, за 9 місяців цього року – 50 тис, до кінця цього року буде створено ще понад 20 тис нових робочих місць. Про це повідомив губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул під час розширеного засідання Регіонального комітету з економічних реформ з питань розвитку реального сектору економіки області

Олександр Вілкул: «У 2012 році на Дніпропетровщині площа угідь, на яких забезпечено полив сільськогосподарських культур, зросла на 16%»У 2012 році у порівнянні з 2011 роком на Дніпропетровщині площа сільськогосподарських угідь, на яких забезпечено полив сільськогосподарських культур, зросла на 16% і склала 27,1 тис га. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час засідання Регіонального комітету з економічних реформ, на якому було розглянуте питання розширення зрошуваних сільгоспугідь області.

На Дніпропетровщині до кінця листопада всі Наглядові ради відзвітують про виконаний протягом цього року обсяг роботиНа Дніпропетровщині відбулася низка нарад за участі представників влади, членів створених при лікарнях Наглядових рад, а також головних лікарів лікувально-профілактичних закладів. Під час нарад представники Наглядових рад звітували про виконаний протягом року обсяг роботи. 

На Дніпропетровщині створено всі умови для розвитку та утвердження самобутності всіх національних громад регіонуУ Дніпропетровську відкрито найбільший у світі духовно-культурний єврейський центр «Менора» та перший на теренах країн СНД музей «Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні». Участь в урочистому відкритті взяли губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, міністр інформації та діаспори Ізраїлю Юлій Едельштейн, Посол Ізраїлю в Україні Реувен Дін Ель, Посол США в Україні Джон Теффт, Посол ФРН в Україні Крістоф Вайль, головний рабин Ізраїлю Шломо Амар, головний рабин Хабад Любавич (Нью-Йорк) Моше Котлярський, головний рабин Дніпропетровська та Дніпропетровського регіону Шмуель Камінецький, головний рабин Росії Берл Лазар, рабин Стіни плачу та Святих місць Шмуель Рабинович, меценати та члени опікунської ради Дніпропетровської єврейської громади та світового єврейського співтовариства.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Муксімов провів офіційну зустріч з Лілой де Муан (фото)За дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Лілой де Муан. Під час зустрічі були обговорені питання співпраці Дніпропетровщини та Аргентини у сфері промисловості, сільського господарства, в освітній та культурній галузях.

На Дніпропетровщині до кожної дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та прийомної родини індивідуальний підхідНа Дніпропетровщині створюється система європейських стандартів захисту прав дітей, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Для цього в області у рамках регіонального проекту «Родина для дитини» продовжується реалізація комплексу заходів щодо розвитку сімейних форм виховання та усиновлення. За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова провела нараду з питань створення та функціонування прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.