Покров Пятница 17.05.24, 01:27
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 18
У Дніпропетровську відкрито пересувну виставку Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків, на якій представлено 80 кращих робітНа Дніпропетровщині продовжується реалізація святкових заходів, присвячених 80-річчю створення області. Зокрема, у Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула відкрито пересувну виставку Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків, на якій представлено 80 кращих робіт юних художників з Дніпропетровщини та всієї України. Вона знаходиться в Дніпропетровській обласній бібліотеці  для дітей (м.Дніпропетровськ, вул. Ворошилова, 9) та працюватиме до 31 жовтня 2012 року.

Олександр Любович: «У 2012 році в Дніпропетровській області вартість оренди паїв зросла більше ніж на 45 %»У 2012 році в Дніпропетровській області вартість оренди паїв зросла на 45,5 %, порівняно з минулим роком, та становить 469 грн за 1 га орендованої землі. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Любович під час наради щодо завершення посівної кампанії-2012.

Олександр Вілкул: «За 2,5 роки в Дніпропетровській області введено в експлуатацію більше 700 нових спортивних об'єктів»За два з половиною роки в Дніпропетровській області введено в експлуатацію більше 700 нових спортивних об'єктів. Про це сказав губернатор Олександр Вілкул на третьому спортивному Конгресі України, що відбувся в Українському домі в Києві. Захід присвячений проведенню в країні Року спорту і здорового способу життя, що проголошений Президентом України Віктором Януковичем, та 60-річчю участі українських спортсменів в Іграх Олімпіад.

На Дніпропетровщині близько 200 провідних освітян взяли участь в урочистостях з нагоди 45-річчя від дня створення методичної служби УкраїниНа Дніпропетровщині пройшли урочистості з нагоди 45-річчя від дня створення методичної служби України. Від імені губернатора Олександра Вілкула працівників методичних служб області привітала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та вручила кращим з кращих обласні нагороди.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині під урожай 2013 року озимини посіяно на 19 тис га більше ніж минулого року»На Дніпропетровщині під урожай 2013 року озимини посіяно 695 тис га, що на 19 тис га більше ніж минулого року. Наразі посівна кампанія озимини ще триває і звершиться 20 жовтня. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради щодо завершення посівної.