Покров Четверг 16.05.24, 13:26
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 19
Олександр Вілкул відкрив у Кривому Розі зону відпочинку на житловому масиві Південного ГЗКГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Кривому Розі зону відпочинку на житловому масиві Південного ГЗК, яка створена у рамках проекту соціального партнерства влади та бізнесу «Місто без околиць». У рамках створення зони відпочинку на житловому масиві Південного ГЗК у Кривому Розі проведено очищення берегової зони ставка і дна від мулу, встановлено дренажну систему та систему водовідведення, збудовано два спортивні майданчики для пляжного футболу та волейболу, проведені роботи з благоустрою прилеглої паркової зони та пляжу. Зону відпочинку облаштовано сучасним енергозберігаючим освітленням. Кошти на проект у розмірі 5 млн грн виділив Південний ГЗК.

На Дніпропетровщині відбувся фінал V обласного конкурсу «Кращий сімейний лікар 2012 року» (фото)У Дніпропетровську відбувся фінал щорічного обласного конкурсу на звання кращого сімейного лікаря області. Цього року перемогу у професійному конкурсі здобула Ірина Горьова – сімейний лікар з Синельниківського центру первинної медико-санітарної допомоги. За дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула переможницю та всіх учасників привітав заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.

Іван Ступак вручив дітям із порушеннями слуху 35 сучасних цифрових слухових апаратів (фото)За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Іван Ступак на базі Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні вручив дітям з порушеннями слуху 35 сучасних багатоканальних цифрових слухових апаратів. Наразі в області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується регіональна програма «Здоров`я дітей та матерів Дніпропетровщини», у рамках якої здійснюються системні заходи з надання медичної допомоги маленьким пацієнтам з вадами слуху

Губернатор Олександр Вілкул взяв участь в урочистій церемонії освячення криворізької Свято-Георгіївської дзвіниціУ Кривому Розі завершено розпис внутрішньої частини Свято-Георгіївської дзвіниці, збудованої на честь загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні. Висота дзвіниці 51 метр. На честь цієї події Архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем звершив чин освячення дзвіниці. У молебні  також взяли участь голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації В`ячеслав Задорожний та Криворізький міський голова Юрій Вілкул.

У рамках святкування 80-річчя області з 20 по 22 жовтня 2012 року проходитиме відкритий Всеукраїнський дитячий фестиваль екранних мистецтвНа Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула з 20 по 22 жовтня 2012 року проходитиме відкритий Всеукраїнський дитячий фестиваль екранних мистецтв «Молоде кіно України». У заході візьмуть участь 23 дитячі творчі студії з України, Росії та Естонії. Цього року фестиваль присвячений 80-річчю Дніпропетровщини. Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 20 жовтня 2012 року об 11:00 у кінозалі готелю «Рассвет» (м. Дніпропетровськ, вул. Фучика, 30)

 На Дніпропетровщині прийнята регіональна програма щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклуванняНа Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула на сесії обласної ради прийнята регіональна програма щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2012-2015 роки. У рамках програми передбачається створення соціальних гуртожитків, проведення ремонтів у власних будинках та квартирах та придбання житла для дітей цих категорій. Загальне фінансування регіональної програми щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2012-2015 роки складає 20 млн грн

Дніпропетровська обласна рада підтримала ініціативу губернатора та виділила 1,2 млн грн на придбання автомобілів спортсменам-медалiстамДніпропетровська область посіла перше місце серед областей України за кількістю медалей, здобутих на ХІV літніх Паралімпійських іграх 2012 року. Дніпропетровська обласна рада підтримала ініціативу губернатора Олександра Вілкула та виділила 1,2 млн грн на придбання нових автомобілів спортсменам Дніпропетровщини, які здобули медалі на Паралімпійських іграх в Лондоні 2012 року.

За 2,5 роки в областi видано 689 квартир працівникам бюджетної сфери, а до кінця 2012 року ще 54 квартири отримають військові і медикиПро це на сесійному засіданні Дніпропетровської обласної ради повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, підбиваючи у своїй доповіді підсумки реалізації в області Комплексної стратегії розвитку регіону за 2010-2012 роки. 
«З 2010 року в області видано 689 квартир працівникам бюджетної сфери - переважно педагогам і медикам

Олександр Вілкул: «Дніпропетровщина – лідер в Україні з розвитку всіх рівнів освіти та з упровадження IT-технологій в навчальний процес»Про це на сесійному засіданні Дніпропетровської обласної ради повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, підбиваючи у своїй доповіді підсумки реалізації в області Комплексної стратегії розвитку регіону за 2010-2012 роки. Він зазначив, що таку високу оцінку розвитку регіональної системи освіти дав Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник на серпневій нараді педпрацівників.