Покров Пятница 17.05.24, 01:39
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 25
Олександр Вілкул увів в експлуатацію сучасну модульну котельню №2 у ВільногірськуГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул увів в експлуатацію сучасну модульну котельню №2 в м. Вільногірськ. Нова котельня опалюватиме школу №4 на 450 учнів та дитсадочки №4 та №6, які відвідують 410 дітей. Котельня збудована в рамках програми модернізації теплового господарства області, яка була розроблена за ініціативою губернатора Олександра Вілкула в 2010 році. У рамках реалізації програми з модернізації теплового господарства регіону під керівництвом Олександра Вілкула досягнуто суттєвого результату – котельнями Дніпропетровської області впродовж 2010-2012 років зменшено споживання природного газу на 10%.

Олександр Вілкул відкрив нову окружну дорогу м. ВільногірськаОкружна міста Вільногірськ – вулиця Привокзальна – до 2011 року не мала асфальтобетонного покриття, що ускладнювало проїзд транспорту. Минулого року під керівництвом губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула розроблено план будівництва об’їзної та здано в експлуатацію першу чергу. Сьогодні губернатор Дніпропетровщини відкрив нову окружну дорогу м. Вільногірська – вулицю Привокзальну.


Олександр Вілкул: Олександр Вілкул ввів в експлуатацію водогін Марганець – Томаківка, будівництво якого розпочалося у 2011 році. Робота водогону забезпечить безперебійним якісним водопостачанням понад 15 тис жителів Томаківського району та на 30% зменшить втрати води при транспортуванні до споживачів.

Завершується реконструкція найбільшого в Кривому Розі міського академічного театру драми та музичної комедії імені Тараса ШевченкаГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів виїзну робочу нараду в м.Кривий Ріг щодо ходу реконструкції міського академічного театру драми та музичної комедії імені Т.Шевченка. Наразі реконструкція вже завершується. В її рамках проведений ремонт фасаду та приміщення театру, в тому числі театрального музею, облаштовано арт-майданчик, закуплені сучасне обладнання та техніка. Відкриття Криворізького академічного театру драми та музичної комедії імені Т.Шевченка після реконструкції відбудеться наприкінці 2012 року.

Олександр Вілкул: «Завершена комплексна реконструкція стадіону «Спартак» ДЮСШ № 3 у Кривому Розі»У Кривому Розі завершена комплексна реконструкція спортивного стадіону «Спартак» Дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) № 3, який відремонтовано за ініціативи губернатора Олександра Вілкула. На стадіоні проведено капітальний ремонт глядацьких трибун, установлено близько 4 тис сучасних індивідуальних сидінь з пластику. 

Олександр Вілкул та Вячеслав Задорожний відкрили новостворену рекреаційну зону на річці Стара Саксагань у центрі Кривого РогуГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та його перший заступник Вячеслав Задорожний відкрили новостворену рекреаційну зону на річці Стара Саксагань у центрі Кривого Рогу. Рекреаційна зона створена в рамках реалізації регіональної Комплексної екологічної програми Кривого Рогу, яка була розроблена та прийнята за ініціативи Олександра Вілкула. Зокрема, на першому етапі було розчищено майже 5 км русла річки Стара Саксагань та проведено її берегоукріплення на площі понад 500 тис квадратних метрів.

Олександр Вілкул відкрив після реконструкції дитячий садок «Ромашка» для 208 дітей в селищі Радушне Криворізького районуГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул відкрив після комплексної реконструкції з добудовою ще одного нового корпусу дитячий садок «Ромашка» у селищі Радушне Криворізького району Дніпропетровської області. Відтепер дошкільний заклад зможуть відвідувати 208 маленьких жителів села, а це майже в півтора рази більше, ніж до реконструкції. В урочистому відкритті дитсадка взяли участь жителі селища Радушне.

У Дніпропетровській обласній лікарні ім. І.І.Мечникова створені умови для надання медичної допомоги особам з порушеннями слуху та мовиНа базі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова провели комплексні діагностичні обстеження людям з порушеннями слуху та мови – членам обласної організації УТОГ (Українське товариство глухонімих). Пацієнти мали змогу пройти обстеження та отримати консультації у провідних спеціалістів лікарні: кардіологів, хірургів, окулістів, отоларингологів, невропатологів тощо. Допомагали у спілкуванні найкращі сурдоперекладачі області

О.Вілкул: «Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь»Губернатор Олександр Вілкул привітав ветеранів та жителів Дніпропетровщини з 68-ю річницею визволення України та 69-ю річницею визволення Дніпропетровська від фашистських загарбників, а також взяв участь в урочистій церемонії покладання квітів до Монументу Вічної Слави.