Покров Четверг 16.05.24, 16:30
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 29
Нарушение Регламента «Днепром-2» приносит бронзу «Авангарду»В минувшие выходные состоялась перенесенная игра 16-го тура чемпионата Днепропетровской области по футболу между «Днепром-2» и «Авангардом» (Орджоникидзе). Игра завершилась вничью 1:1, и при таких раскладах третье место в чемпионате занимал ФК «Днепропетровск». Однако в составе днепрян участие в игре принимали два незаявленных футболиста, на что и был подан протест со стороны представителей «Авангарда».

З 30 жовтня по 4 листопада 2012 року за ініціативи Олександра Вілкула у Дніпропетровську пройдуть ярмарки регіональних сільгоспвиробників З 30 жовтня по 4 листопада 2012 року з нагоди визволення Дніпропетровська та України від німецько-фашистських загарбників у Дніпропетровську пройдуть ярмарки регіональних сільгоспвиробників. Ціни на продукти харчування на ярмарках будуть нижчими за середньоринкові на 15-20%. 

Діорама «Битва за Дніпро» Дніпропетровського національного історичного музею зустріла свого десятимільйонного відвідувачаДіорама «Битва за Дніпро» Дніпропетровського національного історичного музею імені Дмитра Яворницького зустріла свого десятимільйонного відвідувача. Ним став студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Корзун. Десятимільйонний відвідувач отримав привітання від губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула, колективу музею, сувенірні подарунки та абонемент на відвідування усього музейного комплексу на двох безкоштовно протягом 2013 року.

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами жителів ДніпропетровщиниЗа вагомий особистий внесок у розвиток автотранспортної галузі, забезпечення будівництва, ремонту і утримання доріг, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Президент України Віктор Янукович відзначив державними нагородами жителів Дніпропетровщини. Відповідний Указ № 617/2012 від 27 жовтня 2012 року опублікований на офіційному сайті Президента України. Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул привітав нагороджених із високими досягненнями.

Губернатор Олександр Вілкул привітав збірну команду КВК Дніпропетровської області, яка стала володарем Кубка Президента України Губернатор Олександр Вілкул привітав збірну команду КВК Дніпропетровської області, яка стала володарем Кубка Президента України з КВК. 
«Дніпропетровщина завжди славилася яскравими представниками КВК. Уже кілька десятиліть учасники від нашого регіону займають провідні місця в цій грі. Вітаю збірну команду КВК Дніпропетровщини з високим досягненням – з завоюванням Кубка Президента України з КВК.

Днепропетровская область, выборы 2012. Итоги и планы28 октября 2012 года Партия регионов одержала в Днепропетровской области уверенную победу на выборах в Верховную Раду. Во всех 17 округах победили члены ПР. Первое место партия заняла и в выборах по спискам – ее поддержали более 35% проголосовавших. Что стало основой победы и что теперь область получит от такого результата?

На Дніпропетровщині у Дніпродзержинську відкрито навчально-виховний комплекс по типу «дитсадок-школа»У рамках комплексного регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом, в місті Дніпродзержинськ відкрито навчально-виховний комплекс (НВК) по типу «дитсадок-школа», в якому 47 малят здобуватимуть дошкільну освіту.