Покров Четверг 16.05.24, 10:22
Сайт
Главная » 2012 » Октябрь » 31
 Олександр Вілкул: «Понад півтора мільйона жителів Дніпропетровської області отримують державну та регіональну соціальну підтримку» (фото)Понад півтора мільйона жителів Дніпропетровської області отримують державну та регіональну соціальну підтримку. Про це сказав губернатор Олександр Вілкул на урочистостях  з нагоди Дня працівників соціальної сфери, що відбулися в Дніпропетровському державному театрі російської драми імені Максима Горького. У заході взяли участь понад 500 працівників галузі. На зустрічі Олександр Вілкул відзначив нагородами кращих працівників соціальної сфери регіону.

 Губернатор привітав Дмитра Федоряку, який у складі команди школярів України, виборов срібну медаль на Міжнародній астрономічній олімпіадіУчень Ліцею інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара Дмитро Федоряка у складі команди школярів України виборов срібну медаль на XVII Міжнародній астрономічній олімпіаді, що проходила в Республіці Корея. Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул привітав школяра з високим досягненням.
 «Дніпропетровщина – провідний освітній і науковий центр України та Східної Європи. 

У Дніпропетровську в Самарському районі відкрито дитячий садок для 40 дошкільнят – це вже 80 дитсадок, що відкрився на ДніпропетровщиніУ рамках комплексного регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом, у Дніпропетровську в Самарському районі відкрито дитячий садок для 40 дошкільнят. Це вже 80 дошкільний навчальний заклад, який відкрито на Дніпропетровщині за два з половиною роки. До кінця року планується відкрити ще 14 дошкільних навчальних закладів і створити близько 10 додаткових груп у діючих дитячих садках.

Президент України Віктор Янукович привітав учасників та організаторів VII з'їзду євреїв УкраїниПрезидент України Віктор Янукович привітав учасників та організаторів VII з'їзду євреїв України. 
«Шановні пані та панове! Вітаю вас із початком роботи VII з'їзду євреїв України. Проведення цього зібрання у стінах новозбудованого общинного центру «Мінора» в місті Дніпропетровську є свідченням відродження духовних та культурних традицій євреїв у нашій державі. Високо ціную діяльність єврейських організацій, спрямовану на реалізацію освітніх, просвітницьких та благодійних програм, гармонізацію міжнаціональних і міжконфесійних відносин в Україні. Бажаю учасникам з'їзду плідної роботи», - йдеться у вітанні.