Покров Четверг 16.05.24, 23:56
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 03
Із початку 2012 року в Дніпропетровській центральній районній лікарні за допомогою телемедицини було проведено більше 200 відео-консультаційДніпропетровська центральна районна лікарня (ЦРЛ) – це перший на Дніпропетровщині медичний заклад, де успішно впроваджений та реалізується принцип телемедицини. Це сучасний дистанційний огляд пацієнтів за допомогою веб-камери та Інтернету, що дозволяє комплексно оцінити стан здоров’я пацієнта та зекономити його час на відвідування лікарів. Лише за 10 місяців поточного року в Дніпропетровській ЦРЛ було проведено більше 200 відео-консультацій.

На Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року виготовлено близько 8 млн тонн чавунуНа Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року виготовлено близько 8 млн тонн чавуну, що на 7,3 % більше ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації, підбиваючи підсумки роботи гірничо-металургійного комплексу (ГМК) регіону.

На Дніпропетровщині пройде чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги4 листопада у місті Дніпропетровськ відбудеться матч ІІІ туру чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги між командою «Злагода» (м. Дніпропетровськ) та командою «ІМС-ЧНУ» (м. Черкаси). Змагання пройдуть на базі спортивного комплексу Дніпропетровського державного хіміко-технологічного університету за адресою: м. Дніпропетровськ вул. Набережна Перемоги, 40-а. Початок об 15.00.

Олександр Вілкул відкрив новий дитсадок з етнографічним спрямуванням в селі Залелія Царичанського районуГубернатор Олександр Вілкул відкрив новий дитсадок у селі Залелія Царичанського району Дніпропетровської області. Це вже 81-й дитячий садок в області, який відкрито за останні 2,5 роки в рамках регіональної програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», що розроблена і реалізується під керівництвом губернатора. Відтепер малята села отримали можливість відвідувати садочок. Новий дошкільний заклад має етнографічне спрямування – на його базі до кінця 2012 року буде відкрито музей народознавства та гурток з Петриківського розпису.