Покров Четверг 16.05.24, 23:42
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 09
Олександр Любович: «На Дніпропетровщині за 10 місяців з початку 2012 року поголів’я великої рогатої худоби збільшилося на 1,8 тис голів»На Дніпропетровщині за 10 місяців з початку 2012 року поголів’я великої рогатої худоби збільшилося на 1,8 тис голів і склало 174,5 тис голів. Це дозволило підвищити об’єми виробництва м’яса та молока. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович під час наради з розвитку тваринництва

На Дніпропетровщині з початку 2012 року лікарями Мечниківського молодіжного руху було комплексно обстежено понад 1000 жителів областіМечниковський молодіжний рух – це громадська організація, яка розпочала свою роботу в лютому 2012 року. Вона була створена за ініціативи групи молодих лікарів Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Учасники руху щомісяця у вільний від роботи час організовують медичні огляди для людей з обмеженими фізичними можливостями, людей похилого віку, ветеранів війни, людей, що мають хронічні захворювання, а також незахищених верств населення

На Дніпропетровщині до Дня студента відбудеться низка культурних і розважальних заходівНа Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбудеться низка культурних і розважальних заходів до Дня студента, що святкуватиметься в Україні 17 листопада. Зокрема, будуть визначені переможці обласного конкурсу «Студент року Дніпропетровщини», вручені сертифікати щодо проходження навчання учасникам проекту підготовки майбутніх державних менеджерів для формування кадрового резерву Дніпропетровської облдержадміністрації, а також відбудеться ІІ Студентський бал.

За період часу з 20.10 до 04.11 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 95 заявЗа період часу з 20.10.2012 року до 04.11.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 95 заяв  про злочини та події. Серед таких: 15 крадіжок, 2 грабіж, 1 розбій, 8 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 3 шахрайство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 50 протоколів.
Коротко про деякі з них:

У Криворізькому районі закінчується будівництво найбільшого магістрального водоводуПід керівництвом губернатора Олександра Вілкула в Криворізькому районі модернізується та створюється низка інфраструктурних об'єктів водопостачання. Зокрема, проводиться комплексна реконструкція найбільшого магістрального водоводу Криворізького району «Кривий Ріг – село Валове» протяжністю понад 21 км. Він забезпечить якісною водою та стабільним водопостачанням 7 тис жителів 16 сіл району.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині в Кривому Розі до новорічних свят буде відкрита сучасна льодова арена»На Дніпропетровщині в Кривому Розі до новорічних свят буде відкрита сучасна льодова арена зі штучним льодовим покриттям. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час виїзної наради щодо завершення будівництва нового льодового комплексу в Кривому Розі, будівельна готовність якого складає 90%.

У 2012 році у Дніпропетровській обласній клінічній офтальмологічній лікарні на 7% збільшена кількість операцій з відновлення зоруУ Дніпропетровській обласній клінічній офтальмологічній лікарні у рамках регіональної програми «Здоров`я нації» реалізується програма допомоги особам із захворюванням на цукровий діабет, у рамках якої пацієнти безкоштовно отримують високоякісне лікування. На сучасному обладнанні, яким оснащена лікарня, провідні українські офтальмологи за 10 місяців 2012 року провели близько 5 тис складних операцій з відновлення зору, що на 7% більше ніж за весь 2011 рік.

Олександр Вілкул: «У грудні 2012 року у Кривому Розі буде відкрита перша в Україні 3Dвідеогалерея історико-краєзнавчого музею»У грудні 2012 року у Кривому Розі буде відкрита перша в Україні 3D-відеогалерея історико-краєзнавчого музею. Про це повідомив Олександр Вілкул під час наради щодо створення унікальної відеогалереї, що входитиме до складу Криворізького історико-краєзнавчого музею. 3D-відеогалерея буде розміщуватись у павільйоні під найбільшим у світі квітковим годинником, що створено торік за ініціативи Олександра Вілкула.

15 листопада 2012 року в Дніпропетровську відкриється виставка оригінальних полотенВперше в історії області на Дніпропетровщині за підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула та голови облради Євгена Удода пройде унікальна виставка картин європейських художників ХІХ — початку ХХ століть, які працювали у жанрах імпресіонізму, романтизму та реалізму. Жителі Дніпропетровської області з 15 листопада 2012 року мають унікальну можливість побачити оригінальні полотна Огюста Бенуара, Клода Моне, Ежена Будена, Гюстава Курбе та інших видатних французьких художників.