Покров Четверг 16.05.24, 23:42
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 12
обсяги фінансової підтримки сільських районів з державного бюджету збільшилися у 3,5 рази у порівнянні з 2010 рокомПочинаючи з 2011 року, за сприяння губернатора Олександра Вілкула обсяги фінансової підтримки сільських районів з державного бюджету збільшилися у 3,5 рази. Зокрема, у 2012 році у сільських районах Дніпропетровщини реалізуються інфраструктурні проекти на суму більше 340 млн грн, 110 млн грн з яких – з державного бюджету. Це дозволило збудувати низку важливих об’єктів у сільській місцевості, що сприяє розвитку села. Про це повідомив перший заступник губернатора Дніпропетровщини Вячеслав Задорожний під час селекторної наради.

На Дніпропетровщині з початку 2012 року кількість дітей-сиріт, які виховуються у сімейному оточенні, збільшилась на 5,3%На Дніпропетровщині з початку 2012 року кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сімейному оточенні, збільшилась на 5,3%. Наразі в сім’ях та дитбудинках сімейного типу виховується  7 тис 729 дітей – це 82,5% від загальної кількості дітей цієї категорії. Про це сказав перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час селекторної наради.

На Дніпропетровщині житлові субсидії отримали майже 65 тис сімейНа Дніпропетровщині станом на 12 листопада 2012 року з початку опалювального сезону субсидію на житлово-комунальні послуги призначено 64,9 тис сім’ям. Це на 11,5 тис більше, ніж за аналогічний період 2011 року (53,4 тис сімей). Середній розмір житлової субсидії складає 189 грн, тобто родина сплачує в середньому на 189 грн менше за житлово-комунальні послуги.

Геннадій Темник: «Із Дніпропетровська до Києва за 5 годин – це новий рекорд у сфері залізничного сполучення» (фото)Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник та начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот урочисто відкрили рух нового швидкісного електропоїзду «Hyundai» сполученням Дніпропетровськ – Київ та Київ – Дніпропетровськ. Відтепер дорога з обласного центру до столиці стала ще комфортнішою і більш швидкою. Нові електропоїзди доїжджають до Києва за 5 годин. Урочистості пройшли на центральному залізничному вокзалі Дніпропетровська.