Покров Четверг 16.05.24, 09:49
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 14
На Дніпропетровщині вперше виставленіоригінальні картини видатних французьких художників із колекції «Нормандія у живописі»Вперше в історії Дніпропетровщини в Дніпропетровському художньому музеї відкрито унікальну виставку оригінальних картин Клода Моне, Теодора Жеріко, Каміля Коро, Огюста Ренуара, Ежена Будена та інших видатних французьких митців зколекції «Нормандія у живописі». Захід проходить під патронатом губернатора Олександра Вілкула та голови облради Євгена Удода, за ініціативи Посольства Франції в Україні.

Дніпропетровській міській клінічній лікарні № 11 виповнилося 75 років Дніпропетровська міська клінічна лікарня № 11 відзначила 75-річний ювілей. За роки існування лікарня зарекомендувала себе як медичний заклад, де використовуються сучасні методики діагностики та лікування пацієнтів, а також працюють високопрофесійні медики. Щороку тут пролікується понад 8 тис жителів Дніпропетровська, проводиться більше 2 тис операцій, чверть з яких – малоінвазивним методом (без розрізу).

На Дніпропетровщині 14 листопада розпочнеться VІІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Музика без меж»На Дніпропетровщині сьогодні розпочнеться VІІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Музика без меж», що проходитиме до 17 листопада 2012 року. Захід організовано в рамках регіональної програми розвитку культури і мистецтва за підтримки губернатора Олександра Вілкула. Серед гостей фестивалю – відомі європейські виконавці класичної музики, професори Бернської та Женевської вищих музичних шкіл, Дніпропетровської, Московської та Казанської консерваторії. 

Дніпропетровська регіональна комісія затвердила План дій з підготовки до повені, пропуску льодоходу та паводків у 2013 роціРадник голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв за дорученням першого заступника губернатора Вячеслава Задорожного провів чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час своєї роботи комісія затвердила План дій з підготовки до повені, пропуску льодоходу та паводків у 2013 році.