Покров Четверг 16.05.24, 16:13
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 18
На засіданні Асоціації "Французька ділова спільнота в Україні" відбулася презентація інвестиційного та економічного потенціалу області В Посольстві Франції в Україні французькій бізнес-спільноті було представлено інвестиційні можливості Дніпропетровської області. Презентацію провів за дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов. Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між Дніпропетровським регіональним інвестиційним агентством та  Асоціацією "Французька ділова спільнота в Україні". За результатами зустрічі було досягнуто попередніх домовленостей про візит французької бізнес-делегації в Дніпропетровську область у травні наступного року.

На Дніпропетровщині 19 листопада відбудеться ярмарок вакансій для студентів та випускників вищих навчальних закладів19 листопада відбудеться ярмарок вакансій для студентів та випускників вищих навчальних закладів Дніпропетровська. Ярмарок пройде з 10 ранку в Центральній міській бібліотеці (м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, 23, 3-й поверх). Захід реалізується в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом.

Вячеслав Задорожний: «19 грудня У Дніпропетровську в день Святого Миколая відкриється обласна новорічна ялинка та казкове містечко»19 грудня в Дніпропетровську в день Святого Миколая відкриється обласна новорічна ялинка та казкове містечко в сквері імені Леніна біля облдержадміністрації. Про це повідомив перший заступник губернатора Вячеслав Задорожний під час робочої наради щодо організації та проведення новорічних і різдвяних свят. Він також зазначив, що 25 грудня цього року відбудеться обласне свято «Губернаторська ялинка – 2013» у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету.

Указом Президента України заступникові гендиректора облдержтелерадіокомпанії Ірині Івахненко присвоєно Почесне звання «Заслужений журналіст»За вагомий особистий внесок у розбудову вітчизняного інформаційного простору, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку Президент України присвоїв Почесне звання «Заслужений журналіст України» заступникові генерального директора по радіо Дніпропетровської державної телерадіокомпанії Ірині Івахненко. Про це йдеться в Указі Президента України № 640/2012 від 16 листопада 2012 року.