Покров Четверг 16.05.24, 21:41
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 20
До електронного реєстру пацієнтів на Дніпропетровщині вже внесено близько 370 тис жителів областіЗ метою підвищення якості та ефективності надання медичної допомоги, а також для достовірності статистичної інформації на Дніпропетровщині в лікувально-профілактичних закладах із вересня 2012 року розпочалося впровадження єдиного електронного реєстру пацієнтів. На сьогодні в електронній базі даних зареєстровано вже близько 370 тис осіб.

За місяць реалізації першого в Україні пілотного проекту з надання адміністративних послуг через поштові відділення надано 123 послугиНа Дніпропетровщині з ініціативи губернатора Олександра Вілкула реалізується перший в Україні проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Першими розпочали роботу за принципом «єдиного вікна» п’ять відділень поштового зв’язку - у місті Кривий Ріг (№ 6, 69 та 84), у селі Могилів Царичанського району та місті Марганці (№ 6)

За період часу з 05.11 до 19.11 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 65 заявЗа період часу з 05.11.2012 року до 19.11.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 65 заяв  про злочини та події. Серед таких: 14 крадіжок, 6 фактів пошкодження майна, 6 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 45 протоколів.

На Дніпропетровщині проходить всеукраїнська конференція з розвитку освіти для дітей з особливими потребамиУ Дніпропетровській області створена комплексна система соціальної адаптації та навчання дітей та молоді з особливими потребами. Завдяки цьому за ініціативи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і губернатора Олександра Вілкула в області проходить всеукраїнська науково-практична конференція з розвитку освіти для дітей з особливими потребами «Мультидисциплінарний підхід як методологічна основа інклюзивного навчання».

28 листопада на Дніпропетровщині буде проведена річна комплексна перевірка регіональної системи централізованого оповіщення населення28 листопада на Дніпропетровщині буде проведена комплексна перевірка регіональної системи централізованого оповіщення населення. 
Перевірка системи оповіщення населення проводиться щоквартально. Сирена – це основний спосіб привернення уваги населення в разі надзвичайної ситуації. Інформація про те, що в цьому випадку потрібно робити, передається по радіо, телебаченню та за допомогою гучномовців у публічних місцях.

На Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року індекс промислової продукції зріс майже на 3 % у порівнянні з аналогічним періодом минулого рокуНа Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року індекс промислової продукції зріс майже на 3 % у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації, підбиваючи підсумки роботи промислового комплексу регіону.