Покров Пятница 17.05.24, 00:17
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 22
Сьогодні підписаний Меморандум про співробітництво між Дніпропетровщиною та Державною інспекцією ядерного регулювання УкраїниГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та Голова Держатомрегулювання України Олена Миколайчук підписали Меморандум про співробітництво між Державною інспекцію ядерного регулювання України та Дніпропетровською обласною державною адміністрацією. У рамках Меморандуму Державна інспекція ядерного регулювання України буде сприяти удосконаленню системи радіаційного моніторингу та контролю, втіленню світового досвіду з питань підвищення ефективності заходів з радіаційної безпеки на Дніпропетровщині.

На Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року створено 32 дитячі будинки сімейного типу, що майже в 2 рази більше ніж за минулий рiкНа Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року створено 32 дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ), що майже в 2 рази більше ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації. Зазначена робота ведеться в рамках регіонального проекту розвитку усиновлення та інших форм сімейного виховання «Родина для дитини» та в рамках Меморандуму про співпрацю Дніпропетровської облдержадміністрації з благодійним фондом «Розвиток України».

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині у 2013 році буде додатково введено ще 104 посади фахівців із соціальної роботи»На Дніпропетровщині у 2013 році буде додатково введено ще 104 посади фахівців із соціальної роботи. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації. Наразі за завданням голови облдержадміністрації проводиться аналіз в містах та районах області, де ще необхідно ввести ці посади. Це дозволить підвищити якість надання соціальної допомоги родинам, які потребують особливої уваги з боку держави.
Нагадаємо, що в 2012 році в рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича в регіоні було втричі збільшено штат працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Частина трамвайних колій, розташованих по вулиці Кайдацький шлях у Дніпропетровську, буде реконструйована»Під час будівництва Правобережних з’їздів з Кайдацького мосту частина трамвайних колій, розташованих по вулиці Кайдацький шлях у Дніпропетровську, буде реконструйована. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час виїзної наради щодо будівництва Правобережних з’їздів з Кайдацького мосту.

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровську завершується комплексна реконструкція Набережної Заводської – складової найдовшої набережної у Європі»У Дніпропетровську в рамках губернаторського проекту з покращення якості доріг Дніпропетровщини завершується комплексна реконструкція вул. Набережна Заводська – складової частини найдовшої у Європі набережної. Набережна Дніпропетровська має протяжність 20 км та складається з трьох частин – Набережної Перемоги, Набережної ім. Леніна та Набережної Заводської (від ж/м «Парус» до Амурського мосту).