Покров Четверг 16.05.24, 15:58
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 23
Олександр Вілкул ввів в експлуатацію два нові водопроводи в Апостолівському районі, що забезпечать 17 тисяч жителівЗа ініціативи губернатора Олександра Вілкула в Апостолівському районі у селі Велика Костромка був прокладений новий водопровід, а також збудований новий підвідний водопровід до сіл Українка та Новомар'янівка. Завдяки цьому майже 17 тис мешканців Апостолівського району будуть забезпечені стабільним водопостачанням. 

Олександр Вілкул: «До 2015 року 2855 мешканців 16-ти гуртожитків у 5-ти містах Дніпропетровщини зможуть приватизувати своє житло»З ініціативи губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровська обласна рада ухвалила регіональну Програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад області. Програма розрахована до 2015 року. Згідно з нею планується передати у власність територіальних громад 16 гуртожитків державної власності. Після цього мешканці цих гуртожитків отримають право приватизації в них житлової площі, яку вони займають

Дніпропетровщині протягом 2012-2014 років планується створити понад 215 тисяч нових робочих місцьНа Дніпропетровщині протягом 2012-2014 років планується створити понад 215 тисяч нових робочих місць. Такі прогнозні показники передбачає Програма зайнятості населення Дніпропетровської області на 2012 – 2014 роки, розроблена під керівництвом губернатора Олександра Вілкула та ухвалена рішенням XVI сесії облради. 

На Дніпропетровщині створюється система «соціального таксі» для людей, яким важко пересуватись самостійноПротягом 2013-2014 років для міст Дніпропетровщини буде придбано 14 спецавтомобілів для перевезення маломобільних громадян області (зокрема, інвалідів, що користуються візками). Таким чином в області створюється система «соціального таксі» для людей, яким важко пересуватись самостійно. Така пропозиція підготовлена за ініціативи губернатора Олександра Вілкула головним управлінням праці та соцзахисту облдержадміністрації та підтримана на сесії облради. 

На Дніпропетровщині цінова ситуація на ринку хліба є стабільноюУ Дніпропетровську відбувся круглий стіл з питань забезпечення стабільної ціни на хліб у регіоні. У заході взяли участь начальник головного управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Удовицький, голова Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Наталія Кучугура та керівники хлібопекарських підприємств Дніпропетровської області.

Вийшла четверта книга з серії про національні культури регіону - «Греки Дніпропетровщини: історія та сучасність»На Дніпропетровщині презентовано книгу «Греки Дніпропетровщини: історія та сучасність», що вийшла у рамках проекту зі створення серії книг «Національні культури Дніпропетровщини». Проект реалізується за підтримки губернатора Олександра Вілкула з нагоди святкування в 2012 році 80-річчя Дніпропетровської області.