Покров Четверг 16.05.24, 21:07
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 24
На Дніпропетровщині понад тисячу студентів і випускників НМЕТАУ взяли участь у профорієнтаційному заході «День Кар’єри 2012» (фото)У Національній металургійній академії України (НМЕТАУ) пройшов профорієнтаційний захід «День Кар’єри 2012». У ньому взяли участь понад тисячу студентів зазначеного вишу та провідні компанії й підприємства регіону. Акція реалізована в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом.

На Дніпропетровщині 24 листопада вперше відбудеться Відкритий Кубок України з Кіокушин каратеЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровську 24 листопада вперше відбудеться Відкритий Кубок України з Кіокушин карате. У ньому візьмуть участь 440 спортсменів з України та Росії, які змагатимуться в 41 віковій і ваговій категоріях. Серед них 46 спортсменів з нашого регіону. Наймолодшому учаснику змагань 9 років, а найстаршому – 47. Захід розпочнеться о 14:00 у дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву  СК «Метеор» (вул. Макарова, 27-а). Вхід вільний.

Губернатор Дніпропетровщини представив нового начальника Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській областіГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул представив нового начальника Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області. На цю посаду призначено начальника управління цивільного захисту у місті Кривий Ріг полковника Ігоря Романюка.
«Сьогодні важливий момент у житті рятувальників нашого регіону. У зв'язку з обранням народним депутатом України Віктора Володимировича Бутковського, який очолював Головне управління МНС в нашій області протягом 15-ти років, начальником Головного управління призначений Ігор Павлович Романюк», - сказав Олександр Вілкул.