Покров Четверг 16.05.24, 20:31
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 28
У Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі відбувся науковий міжнародний семінарЗа участі провідних шведських медиків У Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі відбувся міжнародний обмін досвідом з питань інфекційного контролю та охорони материнства та дитинства. Захід відбувся в рамках проведення Днів Швеції на Дніпропетровщині за ініціативи посольства Швеції в Україні спільно зі Шведською Торговою Радою та Дніпропетровською облдержадміністрацією. Наразі це вже другий міжнародний семінар, який відбувся в Дніпропетровському регіональному перинатальному центрі за участі провідних європейських медиків.

На Дніпропетровщині відбулися Х обласні Архангело-Михайлівські філософсько-богословські читання (фото)На Дніпропетровщині відбулися Х обласні Архангело-Михайлівські філософсько-богословські читання на тему: «Досвід милосердя в християнсько-етичному просторі». Благословив учасників конференції митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней. У конференції взяли участь понад 100 слухачів та доповідачів: керівники інтернатних та навчальних закладів, а також представники вишів, докторанти, аспіранти та духовенство.

На Дніпропетровщині пройшли штабні тренування з взаємодії різних служб у разі ускладненням погодних умов у зимовий період27–28 листопада на Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула пройшли штабні тренування, до яких були залучені фахівці управління з питань надзвичайних ситуацій (НС) Дніпропетровської облдержадміністрації, Головного територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області, міських і районних штабів з ліквідації надзвичайних ситуацій та спеціалізованих служб цивільного захисту.

28 листопада на Дніпропетровщині буде проведена річна комплексна перевірка регіональної системи централізованого оповіщення населення28 листопада на Дніпропетровщині буде проведена комплексна перевірка регіональної системи централізованого оповіщення населення. 
Перевірка системи оповіщення населення проводиться щоквартально. Сирена – це основний спосіб привернення уваги населення в разі надзвичайної ситуації. Інформація про те, що в цьому випадку потрібно робити, передається по радіо, телебаченню та за допомогою гучномовців у публічних місцях.