Покров Четверг 16.05.24, 10:04
Сайт
Главная » 2012 » Ноябрь » 29
На Дніпропетровщині визначили кращу медичну сестру 2012 рокуЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула в Дніпродзержинську відбувся обласний конкурс на кращу медичну сестру, в якому взяли участь 7 конкурсанток зі всієї Дніпропетровщини. Вони є переможницями міських та районних конкурсів на кращу медичну сестру 2012 року. Кращою медичною сестрою Дніпропетровщини 2012 року стала Анна Орел - медична сестра- анестезистка, яка працює в  Дніпропетровській міській клінічній лікарні № 9.

На Дніпропетровщині за сприяння губернатора Олександра Вілкула за 2,5 роки відремонтовано 638 квартир інвалідів-війниНа Дніпропетровщині за сприяння губернатора Олександра Вілкула за 2,5 роки відремонтовано 638 квартир інвалідів війни. Про це повідомила заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Валентина Сливна під час прес-конференції, що пройшла з нагоди Міжнародного дня інвалідів, який відзначається в Україні 3 грудня. 

За 9 місяців 2012 року експорт товарів та послуг з Дніпропетровщини до Угорщини збільшився майже вдвічі та склав близько 100 млн доларів СШиЗа 9 місяців 2012 року зовнішньоторговельний оборот між Дніпропетровщиною та Угорщиною зріс на 20% та склав майже 167 млн доларів США. Зокрема, експорт товарів та послуг з Дніпропетровщини до Угорщини збільшився майже у 2 рази та склав близько 100 млн доларів США.

На Дніпропетровщині у разі погіршення погодних умов підготовлена спеціальна інженерна техніка За завданням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині для негайного реагування на ймовірні надзвичайні ситуації у разі погіршення погодних умов підготовлена інженерна техніка та створений необхідний матеріально-технічний резерв. Про це повідомив начальник Головного територіального управління МНС України у Дніпропетровській області полковник служби цивільного захисту Ігор Романюк під час засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку провів заступник губернатора Геннадій Темник.

На Дніпропетровщині з 29 листопада по 1 грудня 2012 року проходитиме Міжнародний турнір з бадмінтонуНа Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула проходитиме Міжнародний турнір з бадмінтону. Він присвячений пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Майстра спорту міжнародного класу з бадмінтону, дворазового володаря Кубка Європи, 32 кратного Чемпіона СРСР,  42 кратного Чемпіона України Костянтина Вавілова. Змагання проходитимуть з 29 листопада по 1 грудня 2012 року в Дніпропетровську в СК «Метеор».

На Дніпропетровщині відкрито ще дві молочні ферми сімейного типу на 30 корівВ Апостолівському районі Дніпропетровської області відкрито дві ферми сімейного типу на 10 та 20 корів. Наразі у регіоні створено вже 4 такі ферми, ще 6 ферм сімейного типу знаходяться у стадії будівництва і будуть відкриті найближчим часом. Програма створення молочних ферм сімейного типу на Дніпропетровщині реалізується в рамках спільного проекту обласної влади на чолі з губернатором Олександром Вілкулом та в рамках Канадського проекту.

На Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року більше 9 тис сімей отримали державну підтримку на утримання великої рогатої худобиНа Дніпропетровщині за 10 місяців 2012 року більше 9 тис сімей отримали державну підтримку на утримання великої рогатої худоби. Це більше 6,6 млн грн, які направлено з державного бюджету на розвиток та підтримку молочних господарств області. Наразі господарствами області подано документів на отримання ще 2 млн грн. Фінансування проходить у рамках державної програми щодо підтримки господарств населення, які утримують молодняк великої рогатої худоби.