Покров Четверг 16.05.24, 07:48
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 03
Дніпропетровське інвестиційне агентство та ЕБА компанія «Делойт» проводить на Дніпропетровщині семінар та бізнес-клуб для директорівАудиторсько-консалтингова компанія «Делойт» продовжує серію семінарів для представників бізнесу в регіонах України. 7 грудня фахівці «Делойт» відвідають Дніпропетровськ, де зустрінуться з топ-менеджерами та представниками фінансових департаментів компаній.
Зустрічі відбуватимуться за підтримки губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула, а також Дніпропетровського інвестиційного агентства та ЕВА. Кожна з зустрічей буде присвячена актуальним для бізнесу питанням. Місце проведення -у приміщенні Торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4)

Експерти Світового банку готові співпрацювати з Дніпропетровською областю в рамках модернізації охорони здоров’я (фото)На Дніпропетровщині триває процес модернізації охорони здоров’я, до якого залучені як провідні вітчизняні експерти, представники науки, медичної спільноти, органів місцевого самоврядування, так і міжнародні експерти. Наразі область відвідали представники Світового банку Паоло Карло Беллі та Марчело Бортман. Міжнародні експерти разом з директором департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України Костянтином Надутим та консультантом Світового банку Сергієм Д’яченко провели вибірковий моніторинг медичних закладів області. Вони дали позитивну оцінку того, що побачили, та висловили побажання подальшої співпраці.