Покров Четверг 16.05.24, 11:19
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 05
Нікопольська об'єднена державна податкова інспекція інформуєНікопольські "спрощенці” поповнили бюджет більш ніж на 11,2 мільйонів гривень.
Про це повідомила заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька.
За словами заступника керівника податкового відомства з початку року суб”єкти господарської діяльності Нікопольщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування перерахували рекордну суму єдиного податку. Так, за 10 місяців поточного року фізичні особи – підприємці сплатили більш ніж 10,8 млн.грн., юридичні особи – 3,2 млн.грн.

На Дніпропетровщині пройшли урочистості з нагоди 21-ї річниці Збройних сил УкраїниЗа доручення голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник узяв участь в урочистостях з нагоди 21-ї річниці Збройних сил України, які відбулись у Дніпропетровському академічному театрі російської драми ім. М.Горького. В урочистостях також узяли участь керівництво обласної ради, Дніпропетровської міської ради, правоохоронних структур, начальник Дніпропетровського гарнізону, командир 6-го гвардійського армійського ордена Червоного Прапора корпусу генерал-майор Руслан Хомчак, ветерани Великої Вітчизняної війни та Збройних Сил України, представники громадських організацій військово-патріотичного спрямування, військовослужбовці Дніпропетровського та Черкаського гарнізонів, вихованці Дніпропетровського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Віктор Януквич привітав Юрія Вілкула з обранням на посаду Президента Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування«Шановний Юрію Григоровичу! Вітаю Вас зі обранням на посаду Президента Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України». Глибоко переконаний, щ о мудрість керівника та відповідальність стануть надійною запорукою розвитку місцевого самоврядування на регіональному рівні. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя та незмінних успіхів у всіх починаннях», - йдеться у привітанні Президента України Віктора Януковича.

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул обраний президентом Асоціації міст УкраїниНовим президентом Асоціації міст України обрано міського голову Кривого Рогу Юрія Вілкула. За відповідне рішення проголосували 220 з 226 делегатів. 
Колишній президент асоціації Іван Куліченко – міський голова Дніпропетровська тепер буде займати посаду віце-президента з економічного розвитку міст. Усі інші віце-президенти залишилися на своїх посадах.

Олександр Вілкул: «До Дня Святого Миколая після реконструкції у Дніпродзержинську буде відкрито дитячий садок №1»До Дня Святого Миколая після реконструкції у Дніпродзержинську буде відкрито дитячий садок №1. Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник за дорученням губернатора Олександра Вілкула провів виїзну нараду щодо завершення реконструкції дитячого дошкільного закладу № 1 міста Дніпродзержинськ.

 Обласні театри Дніпропетровщини до новорічних свят подарують три казкові прем’єрні виставиОбласні театри Дніпропетровщини до новорічних і різдвяних свят подарують жителям регіону три казкові прем’єрні вистави. Про це повідомила начальник управління культури і туризму Наталія Першина під час прес-конференції, що присвячена організації та проведенню новорічних заходів в регіоні. Також у конференції взяла участь заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Валентина Середня.

За завданням губернатора до ліквідації наслідків негоди на Дніпропетровщині залучено більше 40 оперативних бригад та 20 од. спецтехнікиВнаслідок несприятливих погодних умов, що склалися на території Дніпропетровської області 3 грудня 2012 року, частково без електропостачання залишилися 44 населених пункти, в тому числі місто Марганець та населені пункти у  Томаківському, Апостолівському, Павлоградському, Широківському, П’ятихатському, Солонянському, Дніпропетровському та Нікопольському районах

Олександр Вілкул привітав ВО «Південмаш» та КБ «Південне» з успішним запуском ракети-носія «Зеніт-3SLТретього грудня 2012 о 22:44 за київським часом з плавучої платформи «Одіссей» (Odissey), яка заходилась на екваторі в Тихому океані успішно стартувала україно-російська ракета-носій «Зеніт-3SL» із супутником Eutelsat W5A. Перший і другий ступені трьохступінчатої ракети-носія «Зеніт-3SL» спроектовані конструкторським бюро «Південне» та виготовлені на виробничому об’єднанні «Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова».