Покров Четверг 16.05.24, 10:41
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 08
 У Дніпропетровському історичному музеї ім. Д.І.Яворницького презентовано енциклопедію гербової символіки міст та районів ДніпропетровщиниНа Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула у рамках 80-річчя області створено енциклопедію символіки Дніпропетровщини. У Дніпропетровському національному історичному музеї імені Д.І.Яворницького відбулася презентація цієї книги «Геральдика Дніпропетровщини. Офіційні символи територіальних та муніципальних утворень: Історичні нариси». 

У 2010-2012 роках обсяг фінансування проектів розвитку міст і районів Дніпропетровщини порівняно з 2007-2009 роками зріс в 2,2 разиПро це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час урочистого засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування. У засіданні взяли участь голова обласної ради Євген Удод, керівники органів місцевого самоврядування області, депутати обласної та місцевих рад Дніпропетровщини. 

Олександр Вілкул: «2013 року Дніпропетровщина вшанує 70-ті роковини Битви за Дніпро»Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час урочистого засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Він поставив завдання структурним підрозділам облдержадміністрації та керівникам міст і районів області розробити програму з ушанування цієї героїчної дати в історії українського народу.

Анонс заходів, що проходять на Дніпропетровщині до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії в Чорнобилі14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії в Чорнобилі. Це день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції в 1986 році. З нагоди відзначення ліквідаторів у Дніпропетровську відкрито шостий міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви», який проходить протягом 7-8 грудня.